Skip to main content

Pro TV, program special la 25 de ani. Las Fierbinți, Vocea României, Ferma și filmul Moromeții 2

 
Pro TV, program special la 25 de ani. Las Fierbinți, Vocea României, Ferma și filmul Moromeții 2
Foto: Pro TV

Pro TV sărbătorește 25 de ani de existență pe piața media pe 1 decembrie și a pregătit un program special. Vor fi ediții speciale din Las Fierbinți, Vocea României, Ferma, dar postul din Pache a programat și filmul Moromeții 2, notează Protv.ro

Programul Pro TV pe 30 noiembrie și 1 decembrie:

Publicitate

Luni, 30 noiembrie:

Las Fierbinți - Episod special de la 20:30

Ferma, Orășeni versus Săteni - Episod special de la 22:30

Marți, 1 decembrie:

Ediții speciale ale Știrilor Pro TV de la 06:00, 12:30 și 19:00. Potrivit Protv.ro se vor prezenta poveștile tinerilor care s-au născut în aceeași zi cu postul TV.

Ediții speciale ale Vorbește Lumea (11:00) și La Măruță (15:00). Cele două emisiuni vor avea invitați speciali, după cum anunță reprezentanții postului.

Filmul Moromeții 2 de la 13:30. Producția îi are în distribuție pe actorii Horațiu Mălăele, Iosif Paștina, Dana Dogaru, Paul Ipate, Răzvan Vasilescu, Andi Vasluianu, Oana Pellea, Ion Caramitru.

Documentarul „3 mm” de la 16:00. Este realizat de Radu Muntean și o va avea în prim-plan pe Simona Halep, fostul număr 1 mondial în tenis.

Vocea României - Reuniunea, de la 20:30. Concurenții din cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor cânta. În show vor apărea antrenorii Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă.

Tot pe 1 decembrie, Pro TV va difuza o „capsulă digitală a timpului”, în care se vor prezenta imagini de arhivă sau fotografii de colecții cu oamenii din Pro din ultimii 25 de ani.

Totodată, ei își vor spune poveștile care le-au marcat cariera de-a lungul timpului. Materialele vor fi disponibile pe conturile de Facebook și Instagram ale Pro TV. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • Peste fermari la pensionari , ca asta e publicul dominant la antenuta
  Si Fermierii peste Sacrificiul tau. De acest mare serial nu mai mentionezi nimic?
 • @iuli - (La Vocea României - Reuniunea nu trebuie să apară și Loredana ?:)) zic și eu)- n-au mai chemat-o ca n-au mai recunoscut-o la fata dupa atatea operatii :)))))))))))))))
 • Le tremură chiloții la postaci

  Si la postacul Mile ii tremură chiloții. De azi pana luni nu mai posteaza. Moare de oftica. Cu Pro dublu comercial.
 • Atunci de ce mă întrebi suparat

  Atunci de ce nu comentezi pe stirile de joi, vineri si sambata ? Ca esti suparat nu ? Ai inceput sa plangi de oftica. Asa ca ai luat o vacanta de 4 zile. Cum vei lua de maine...
 • Dati audientele pe intervalul Chefi la cutite , record pe comercial 11,7 puncte de rating si 32, share,Pro tv-ul pe doi cu meciul 8,1

  Si audientele de duminica cand le ceri postac?

  Record pe comercial a avut pro tv cu meciul romania franta , 70% share , dezastru pe antenuta ta
  https://www.paginademedia.ro/2016/06/audiente-cati-romani-au-vazut-romania---franta-la-televizor
 • Păi te lauzi la meciuri acum esti suparat

  Pai te lauzi la Chefi , dar ai fost suparat saptamana trecuta ? Ceva comentarii pe stirile de joi, vineri si sambata cand postezi?
  La fel si la meciul de pe 14 octombrie ? Pro 10 rating, chefii tai doar 6? Slabut....
  https://www.paginademedia.ro/2020/10/audiente-meci-romania-protv-ferma-chefi-la-cutite/

Trimite un comentariu