Skip to main content

De la Asia Express, la Chefi la Cuţite. Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul nouă

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Filmările pentru sezonul nouă din Chefi la Cuţite au început, iar emisiunea culinară are un nou membru. Cântăreţul Speak (Ştefan Sprianu), finalist Asia Express 3, va fi coprezentatorul Ginei Pistol, în următorul sezon.

Publicitate

Concret, Speak va sta alături de concurenţi şi va afla poveştile lor. Decizia vine în contextul în care Gina Pistol este însărcinată.

Speak, despre noul său rol de la Chefi la Cuţite:

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenţii intră la jurizare şi uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfăşoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaşte foarte multe poveşti, că voi simţi emoţiile concurenţilor şi că toată experienţa va fi ceva surprinzător.

A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, aşa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind şi pe ei”.

Pe lângă rolul de co-prezentator, Speak, influencer pe Instagram, va pregăti şi un proiect online în care va prezenta imagini din culise.

“Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioşi cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfăşoară producţia, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a spus Speak.

Totodată, cei trei Chefi au pregătit şi o cameră specială pentru Gina, pentru ca aceasta să se poată odihni în timpul filmărilor.

“Chefii au fost deosebit de drăguţi, nu mă aşteptam la o asemenea surpriză şi îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a declarat Gina Pistol.

GALERIE FOTO. Primele imagini de la filmările sezonului 9 Chefi la Cuţite:

  • Foto: Antena 1

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BlacFridai BlacFridai
    Alex, ai auzit de academia vedetelor

    Asa , si ? De ce nu se mai face emisiunea ? Ca nu se uita nimeni , haha
  • Venaliso Venaliso
    Deci din februarie iar chefii , bravo

    Si Asiaticii nimic? Vai vai vai , deci nu mai poti lauda Antenuta cu nu stiu ce audiente...
    Iar Chefii tai , tot sub Fierbinteni vor fi , plange Mile!
  • Mile Mile
    Alex, ai auzit de academia vedetelor
  • Alex Alex
    Marele castig al Antenei din ultimii 20 de ani - Mona Segall. Femeia e forta, tot ce face este impecabil. Sa nu uitam ca inainte sa vina ea la Antena1, nici nu visau sa fie pe primul loc.
  • Mile Mile
    Deci din februarie iar chefii , bravo

Trimite un comentariu

sus