Skip to main content

COMUNICAT. Afla de ce toata lumea isi doreste un mop cu aburi!

 
COMUNICAT. Afla de ce toata lumea isi doreste un mop cu aburi!

COMUNICAT. In ultima vreme, tehnologiile pe baza de abur au invaluit piata produselor de curatenie. Insa acest lucru nu ar trebui sa mire pe nimeni. Frumusetea curatarii cu ajutorul aburului este apreciata chiar si de catre cei mai pretentiosi oameni.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

De fapt, atunci cand este utilizat corect, aburul poate ucide rapid 99,99% din germenii si bacteriile de pe suprafete. Acest lucru il face un mod sigur, sanatos, ecologic si natural pentru a obtine o curatenie ca la carte.

Probabil ca stii deja de existenta aspiratoarelor cu abur, dar cum iti suna ideea de a folosi un mop aburi pentru curatenia casei tale? Oare care este modul in care acest produs functioneaza?

Moleculele mici de vapori patrund in porii suprafetei vizate pentru a curata murdaria si grasimea infiltrate acolo. Totodata, temperatura ridicata a aburului distruge

bacteriile, germenii, mucegaiul, acarienii si orice alt microorganism daunator sanatatii tale si a celor dragi.

Ce poti curata cu un mop cu aburi?

Aparatele de curatat cu abur pot fi utilizate pe un numar surprinzator de suprafete de uz casnic, inclusiv pe gresie si lemn, covoare si mochete. Totul depinde de mopul cu aburi pe care il alegi si de accesoriile de care dispune pentru a-ti indeplini sarcinile.

De ce sunt atat de apreciate aceste aparate?

Un mop cu aburi castiga in fata unuia traditional, din mai multe puncte de vedere. Podelele sunt lasate, de obicei, mult mai uscate dupa curatare, ceea ce inseamna eficienta maxima. Aparatele de curatat cu abur ofera, de asemenea, capacitatea de a curata podelele fara substante chimice, ceea ce atrage multi oameni.

De altfel, unele produse de curatat cu abur vin la pachet cu numeroase accesorii care permit curatarea unui numar vast de suprafete. Aceasta versatilitate este un avantaj apreciat de majoritatea persoanelor.

Nu doar atat, aparatele de curatat cu abur sunt si mai usor de utilizat decat mopurile obisnuite. Acest tip de dispozitive compacte sunt „all-in-one” si scutesc utilizatorul de nevoia de a scufunda mopul in mod repetat intr-o galeata pe care trebuie sa o care de-a lungul casei.

La ce sa te uiti cand cumperi un mop cu aburi?

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca functiile sale sunt potrivite nevoilor tale. Asigura-te ca accesoriile primite la achizitionarea aparatului sunt folositoare. De exemplu, cauta un dispozitiv care sa dispuna de accesorii de curatare a spatiilor inguste, dificil de accesat, sau a suprafetelor tapitate, precum canapelele, saltelele sau chiar interiorul automobilului.

De asemenea, vei avea nevoie de eficienta. De aceea, va trebui sa te asiguri ca timpul de incalzire al apei este unul scurt. Totodata, va trebui sa te informezi in ceea ce priveste capacitatea rezervorului. Cu cat este mai mare, cu atat retine mai multa apa. Astfel, vei putea curata mai multe suprafete din casa inainte de a te opri pentru a umple din nou rezervorul si a incalzi apa.

Nu doar atat, ar trebui sa te asiguri ca mopul care functioneaza pe baza de aburi lucreaza la temperaturi cat mai mari. Temperaturile ridicate sunt necesare pentru o igienizare completa, deci nu ar trebui sa omiti acest aspect. De asemenea, o temperatura mai ridicata se traduce prin abur mai uscat, ceea ce conduce la o probabilitate mai mica de a deteriora anumite suprafete din cauza excesului de apa.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus