Skip to main content

COMUNICAT. Intra in spiritul Craciunului! Ofera-le celor dragi bijuterii personalizate!

 
COMUNICAT. Intra in spiritul Craciunului! Ofera-le celor dragi bijuterii personalizate!

COMUNICAT. Pentru a se bucura de apreciere, un cadou de Craciun trebuie sa indeplineasca doua conditii. In primul rand, trebuie sa se remarce prin frumusete. In al doilea rand, e important sa fie original. In magazinul online BijuBOX.ro vei gasi bijuterii personalizate care vor fi, cu siguranta, apreciate.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Bratari care aduc protectia ingerilor

Ingerii sunt pomeniti in toate istoriile legate de nasterea Pruncului Sfant. Chiar si traditionalele colinde isi au originea in cantecele de slava pe care ingerii din ceruri le-au cantat dupa nasterea Domnului in iesle.

Exista, deci, suficiente motive pentru a alege, dintre variantele de bijuterii personalizate pe care le poti face cadou de Craciun, o bratara cu ingeras. Este vorba de o bratara personalizata din argint, in forma de disc, avand in centru silueta unui inger. Pe ea poate fi gravat orice nume doresti, conform alegerii pe care o faci chiar in momentul comenzii.

In ceea ce priveste numele, exista doua posibilitati la fel de inspirate.

Pe de o parte, poti sa scrii pe bratara numele persoanei care va primi cadoul, astfel incat sa inteleaga ca o consideri un adevarat inger pe pamant. Sau poti sa scrii chiar numele tau, pentru a deveni clar ca doresti sa o protejezi cu aceeasi grija cu care o face si ingerul pazitor.

Colier personalizat pentru familie

Craciunul este, pretutindeni, o sarbatoare a familiei. In aceste zile, membrii fiecarei familii lasa deoparte treburile de care s-au ocupat pe tot parcursul anului si se reunesc in jurul bradului si al mesei incarcate cu bunatati.

Sarbatoarea reprezinta, asadar, ocazia perfecta pentru a comanda bijuterii personalizate care le reamintesc celor dragi cat de mult ii iubesti. Din aceasta categorie fac parte colierele personalizate din argint, cu trei sau patru membri ai familiei.

Fiecare colier cuprinde o silueta de barbat si una de femeie, care incadreaza unul sau doi copii. Toate personajele se tin de mana cu afectiune si pe fiecare dintre ele este gravat un nume. Poti decide, la cumparare, si daca doresti o silueta de baietel sau una de fetita. In plus, poti sa alegi intre un colier simplu din argint si unul placat cu aur de 24 de karate.

Din aceeasi categorie de bijuterii personalizate dedicate familiei, poti sa alegi o bratara din argint cu inimioara sau cu banut si cu mesajul „Te iubesc, mami!“.

Bratari personalizate cu cruciulita

Craciunul este o sarbatoare crestina, deci si o ocazie pentru a acorda din nou atentie simbolurilor religioase. Ele au fost purtate de oameni timp de secole, cu convingerea ca le asigura protectie si aduc binecuvantari in viata lor. Ori, fara indoiala, asta iti doresti si tu pentru cei dragi.

Poti sa alegi o bratara personalizata din argint si snur, in forma de cruce. Ai la dispozitie mai multe posibilitati de a o personaliza. Poti sa optezi pentru textul care va fi scris pe cruce: un nume sau un scurt mesaj inspirational.

Apoi, poti sa alegi culoarea snurului, rosu sau negru, precum si marimea acestuia. Exista variante diferite, pentru barbati, femei, copii mai mici de un an, copii intre 1 si 5 ani, copii intre 5 si 12 ani. In final, alegi si culoarea cruciulitei: argintie sau aurie, placata cu aur de 24 de karate.

Fiecare dintre aceste bijuterii personalizate iti va permite sa iti demonstrezi iubirea intr-un mod original. Oricine il primeste se va bucura, cu siguranta, ca poarta un astfel de simbol al dragostei.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus