Skip to main content

VIDEO. Campanie: Uită de gătit! Cumpără de la restaurantul de lângă tine! De ce acest Mesaj de la Metro?

 
VIDEO. Campanie: Uită de gătit! Cumpără de la restaurantul de lângă tine! De ce acest Mesaj de la Metro?

VIDEO. De Crăciun, cumpără de la restaurantul de lângă tine! Uită de gătit! este mesajul campaniei pe care retailerul Metro a lansat-o în România, dar şi în toate celelalte ţări în care are magazine.

Publicitate

Care este ideea? De ce acest mesaj?

Explică oficialii companiei. Înainte, spotul TV:

"Campania de sărbători „Uită de Gătit” este un apel la solidaritate, pentru ca alături de consumatori să susţinem restaurantele care se luptă acum pentru supravieţuire", spune Marina Zara, Head of Marketing METRO Cash&Carry România

"Cu cât mai mulţi oameni aleg să comande un meniu festiv de la acestea şi se bucură de mai mult timp alături de cei dragi, cu atât afacerile independente vor căpăta mai multă speranţă în ceea ce priveşte vânzările şi revenirea la normal”, punctează Marina Zara.

Compania explică ideea campaniei:

"Încurajează oamenii, prin lansarea campaniei globale ”Uită de gătit” (,,Give Your Kitchen A Break”), să comande, de Crăciun, de la restaurantul preferat. Aceştia sunt invitaţi să renunţe la pregătirea unui meniu de sărbători şi astfel să ia o pauză de la rutina de zi cu zi, în contextul actual care impune izolarea şi păstrarea distanţei sociale.

După un an lung, solicitant şi stresant, comandarea unui meniu special de Crăciun nu numai că va face viaţa oamenilor mai uşoară, dar, la fel de important, va sprijini industria industria HoReCa, grav afectată de pandemie. "

Sectorul va înregistra, potrivit estimărilor Federaţiei Industriei Hoteliere din România, pierderi de trei miliarde de euro, iar aproximativ 100.000 de angajaţi din industrie îşi vor pierde locul de muncă până la finalul anului. Această campanie îşi propune să le dea o mână de ajutor, explică oficialii Metro.

La nivel global, campania Metro - cu titlul Give Your Kitchen a Break - se derulează în 18 ţări în care funcţionează lanţul de magazine.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus