Skip to main content

VIDEO. Campanie: Uită de gătit! Cumpără de la restaurantul de lângă tine! De ce acest Mesaj de la Metro?

 
VIDEO. Campanie: Uită de gătit! Cumpără de la restaurantul de lângă tine! De ce acest Mesaj de la Metro?

VIDEO. De Crăciun, cumpără de la restaurantul de lângă tine! Uită de gătit! este mesajul campaniei pe care retailerul Metro a lansat-o în România, dar și în toate celelalte țări în care are magazine.

Publicitate

Care este ideea? De ce acest mesaj?

Explică oficialii companiei. Înainte, spotul TV:

 
"Campania de sărbători „Uită de Gătit” este un apel la solidaritate, pentru ca alături de consumatori să susținem restaurantele care se luptă acum pentru supraviețuire", spune Marina Zara, Head of Marketing METRO Cash&Carry România

"Cu cât mai mulți oameni aleg să comande un meniu festiv de la acestea și se bucură de mai mult timp alături de cei dragi, cu atât afacerile independente vor căpăta mai multă speranță în ceea ce privește vânzările și revenirea la normal”, punctează Marina Zara.

Compania explică ideea campaniei: 

"Încurajează oamenii, prin lansarea campaniei globale ”Uită de gătit” (,,Give Your Kitchen A Break”), să comande, de Crăciun, de la restaurantul preferat. Aceștia sunt invitați să renunțe la pregătirea unui meniu de sărbători și astfel să ia o pauză de la rutina de zi cu zi, în contextul actual care impune izolarea și păstrarea distanței sociale.

După un an lung, solicitant și stresant, comandarea unui meniu special de Crăciun nu numai că va face viața oamenilor mai ușoară, dar, la fel de important, va sprijini industria industria HoReCa, grav afectată de pandemie. "

Sectorul va înregistra, potrivit estimărilor Federației Industriei Hoteliere din România, pierderi de trei miliarde de euro, iar aproximativ 100.000 de angajați din industrie își vor pierde locul de muncă până la finalul anului. Această campanie își propune să le dea o mână de ajutor, explică oficialii Metro.

La nivel global, campania Metro - cu titlul Give Your Kitchen a Break - se derulează în 18 țări în care funcționează lanțul de magazine.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu