Skip to main content

Cauză nobilă la Vocea României. Pro TV, donații pentru Asociația Dăruiește Viața

 
Cauză nobilă la Vocea României. Pro TV, donații pentru Asociația Dăruiește Viața
Foto: Pro TV

Ediția specială din Vocea României aduce și o cauză nobilă. Pro TV va dona pentru proiectul „Noi facem un spital”, realizat de Aosciația Dăruiește Viață.

Publicitate

Cum se poate dona?

Mecanismul este simplu. Pavel Bartoș va anunța în emisiune START donații, pe site-ul vocearomaniei.protv.ro va fi activ un buton pe care telespectatorii îl pot apăsa. Pentru fiecare apăsare, Pro TV va dona 1 leu Asociației Dăruiește Viața.

Tudor Chirilă, despre proiectul „Noi facem un spital”:

”Este proiectul în care eu cred cel mai mult, în transparența căruia eu cred și proiectul care aduce poate cea mai multă încredere în momentul acesta. Muzica este deasupra a orice. Sunt mândru că și pe calea asta pot să contribui la acestă cauză a fetelor de la Dăruiește Viața, care e și cauza mea.”

Vocea României - Reuniunea va avea o ediție specială în această seară la Pro TV, de la ora 20:30 . Detalii despre această ediție puteți citi AICI.

CITEȘTE ȘI: Andra, Marius Moga și Adi Despot, înapoi în platoul Vocea României. Actualii și foștii jurați Vocea României, împreună la ediția specială de 1 Decembrie

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu