Skip to main content

Cauză nobilă la Vocea României. Pro TV, donaţii pentru Asociaţia Dăruieşte Viaţa

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Ediţia specială din Vocea României aduce şi o cauză nobilă. Pro TV va dona pentru proiectul „Noi facem un spital”, realizat de Aosciaţia Dăruieşte Viaţă.

Publicitate

Cum se poate dona?

Mecanismul este simplu. Pavel Bartoş va anunţa în emisiune START donaţii, pe site-ul vocearomaniei.protv.ro va fi activ un buton pe care telespectatorii îl pot apăsa. Pentru fiecare apăsare, Pro TV va dona 1 leu Asociaţiei Dăruieşte Viaţa.

Tudor Chirilă, despre proiectul „Noi facem un spital”:

”Este proiectul în care eu cred cel mai mult, în transparenţa căruia eu cred şi proiectul care aduce poate cea mai multă încredere în momentul acesta. Muzica este deasupra a orice. Sunt mândru că şi pe calea asta pot să contribui la acestă cauză a fetelor de la Dăruieşte Viaţa, care e şi cauza mea.”

Vocea României - Reuniunea va avea o ediţie specială în această seară la Pro TV, de la ora 20:30 . Detalii despre această ediţie puteţi citi AICI.

CITEŞTE ŞI: Andra, Marius Moga şi Adi Despot, înapoi în platoul Vocea României. Actualii şi foştii juraţi Vocea României, împreună la ediţia specială de 1 Decembrie

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • R R
    Reclama nemarcata Pro tv-ului
  • Mile Mile
    Nici nu se compara cu gala Ajut eu
  • Sabina Sabina
    Bravo ,Pro TV .Am vazut promo-ul din seara asta va fi interesant vom avea parte de multe momente speciale pregatite de cei mi buni concurenti de la Vocea Romaniei .La multi Ani ,Pro TV !

Trimite un comentariu

sus