Skip to main content

Cauză nobilă la Vocea României. Pro TV, donaţii pentru Asociaţia Dăruieşte Viaţa

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Ediţia specială din Vocea României aduce şi o cauză nobilă. Pro TV va dona pentru proiectul „Noi facem un spital”, realizat de Aosciaţia Dăruieşte Viaţă.

Publicitate

Cum se poate dona?

Mecanismul este simplu. Pavel Bartoş va anunţa în emisiune START donaţii, pe site-ul vocearomaniei.protv.ro va fi activ un buton pe care telespectatorii îl pot apăsa. Pentru fiecare apăsare, Pro TV va dona 1 leu Asociaţiei Dăruieşte Viaţa.

Tudor Chirilă, despre proiectul „Noi facem un spital”:

”Este proiectul în care eu cred cel mai mult, în transparenţa căruia eu cred şi proiectul care aduce poate cea mai multă încredere în momentul acesta. Muzica este deasupra a orice. Sunt mândru că şi pe calea asta pot să contribui la acestă cauză a fetelor de la Dăruieşte Viaţa, care e şi cauza mea.”

Vocea României - Reuniunea va avea o ediţie specială în această seară la Pro TV, de la ora 20:30 . Detalii despre această ediţie puteţi citi AICI.

CITEŞTE ŞI: Andra, Marius Moga şi Adi Despot, înapoi în platoul Vocea României. Actualii şi foştii juraţi Vocea României, împreună la ediţia specială de 1 Decembrie

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mircea , doar 6 rating deci penibil

  Si Antenuta ta ce face joi vineri sambata si duminica ?
  Tot 5-6 rating deci penibil.
 • A fost, brici. Felicitări echipei și un mare Bravo, pentru o producție impecabila și cadre foarte bune și bine mixate. De prea mult timp nu am mai văzut un produs tv livrat așa bine...
 • Si antena ajuta în fiecare zi la 18.50

  Ce ajuta Antenuta ? Ce cere bani de la saraci. Antenuta nu doneaza nimic de la ei ?
 • @Mile pentru tine nimic nu se compara cu Antena. Important este ca va ajuta o cauza umanitara pentru a face un bine tarii, nu oricine face un spital.
 • Mile, chiar nu înțeleg care este motivul pentru care comentezi negativ-agresiv la fiecare postare legată de Pro Tv. Aceste lucruri fac să pară că ai o frustrare legată de acest post.
 • Reclama nemarcata Pro tv-ului

  Bolovane, pai si stirea cu gala Ajut eu ce a fost ? Nu tot reclama nemarcata prostea?
 • Nici nu se compara cu gala Ajut eu

  Pai normal. Ca Pro TV doneaza de la ei, nu ca Antenuta ta. Ca e prea saraca si calica...
  "Pentru fiecare apăsare, Pro TV va dona 1 leu Asociației Dăruiește Viața."

Trimite un comentariu

sus