Skip to main content

Nou purtător de cuvânt la ministerul lui Vlad Voiculescu. E fost purtător de cuvânt al președintelui Traian Băsescu și al Elenei Udrea

 
Nou purtător de cuvânt la ministerul lui Vlad Voiculescu. E fost purtător de cuvânt al președintelui Traian Băsescu și al Elenei Udrea
Foto | Jurnalul.ro

Ministerul Sănătății, condus de Vlad Voiculescu, are un nou purtător de cuvânt. Este vorba despre Bogdan Oprea, care a mai ocupat o funcții asemănătoare în trecut.

El a fost purtătorul de cuvânt al președintelui Traian Băsescu (mai 2012 - octombrie 2014), în al doilea mandat al acestuia, dar și al Elenei Udrea la ministerul Dezvoltării. 

Publicitate

Numirea în funcție a fost făcută de Vlad Voiculescu. De asemenea, Oprea a anunțat și pe contul său de Facebook despre noul rol de la ministerul Sănătății. 

Bogdan Oprea are și licență de paramedic și însoțește, ca voluntar, ambulanțele.

Înainte de numirea la ministerul Dezvoltării a lucrat la Adevărul (din 2008), înainte ca Adevărul de Seară să fie lansat pe piață. Ultima funcție pe care a deținut-o acesta a fost de Redactor-șef adjunct al rețelei Adevărul de Seară.

Oprea are o experiență de aproape 10 ani în administrație publică, atât la nivelul Uniunii Europene (printre altele, consilier de rang înalt al UE pentru comunicare și vizibilitate în cadrul Cancelariei de Stat a Guvernului Republicii Moldova). Din 2007 este cadru universitar la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, conform HotNews.


Citește și: Purtătorul de cuvânt al președinției, contract de 28.000 de euro pentru patru articole pe blogurile Adevărul


Citește și: Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Președintelui, a fost eliberat din funcție


Citește și: Bogdan Oprea, de la Adevărul de Seară, este noul purtător de cuvânt al Elenei Udrea


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Inca o prostie marca USR. Sigur, Oprea e mic, un simplu purtător de vorbe. Mai grav e pe cine aduc astia prin ministere. Se sparie gândul.

Trimite un comentariu