Skip to main content

In memoriam Liviu Iancu. Burse pentru jurnalişti, acordate de Profit.ro

 
In memoriam Liviu Iancu. Burse pentru jurnalişti, acordate de Profit.ro

In memoriam Liviu Iancu. Publicaţia Profit.ro, la care a lucrat în ultima parte a vieţii jurnalistul Liviu Iancu, anunţă o serie de burse pentru jurnalişti.

Publicitate

Premiile, în valoarea de 2.500 de lei, vor fi acordate lunar reporterilor care publică materiale „de excepţie”.

„Pentru a onora memoria regretatului nostru coleg Liviu Iancu, Profit.ro şi agenţia EAD.ro vor acorda, în fiecare lună, câte o bursă în valoare de 2.500 de lei jurnaliştilor care vor publica materiale de excepţie”, anunţă publicaţia economică.

Jurnaliştii, din orice redacţie, trebuie să trimită pe adresa - [email protected] - materialele de presă publicate maxim trei luni în urmă. Câştigătorul va fi desemnat de oamenii din redacţiaProfit.ro.

Cei care au câştigat o bursă pot concura cu un nou material în următorul an.


Genuri jurnalistice pentru care se vor acorda burse:


REPORTAJ

Vor fi apreciate: subiectul ales, unghiul de abordare, componenta vizuală, calitatea informaţiei şi a datelor, coerenţa stilistică, scriitura, potrivit celor de la Profit.

INVESTIGAŢIE / ANCHETĂ

Vor fi evaluate: calitatea documentării şi a surselor, impactul materialului, relevanţa subiectului, coerenţa stilistică.

OPINIE / PAMFLET

Vor fi luate în calcul următoarele aspecte: coerenţa ideilor, calitatea scriiturii, umorul Tematica materialelor jurnalistice poate fi din orice domeniu al vieţii sociale, nu doar din domeniul economic.

Reamintim că jurnalistul Liviu Iancu, autor al romanului Xanax, s-a stins din viaţă la finalul anului 2020. Lucra în presă de peste 20 de ani, în ultima perioadă la Profit.ro. De-a lungul timpului, a lucrat în special pe jurnalism economic şi de turism, în redacţii precum Mediafax, Naţional, Business Magazin, Capital şi Profit.


Jurnalistul Liviu Iancu s-a stins din viaţă


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus