Skip to main content

Donald Trump, interzis şi pe Youtube. I-a fost suspendat pe termen nelimitat contul

 
Foto. Denver7
Foto. Denver7

Donald Trump a fost interzis şi pe Youtube. Platforma video deţinută de Google i-a suspendat pe termen nelimitat contul la finalul acestei luni, notează The Guardian.

Publicitate

„În contextul îngrijorărilor cu privire la potenţialul de violenţă, canalul lui Donald J Trump va rămâne suspendat. Echipele noastre rămân vigilente şi monitorizează îndeaproape orice evoluţie nouă”, a spus un purtător de cuvând al Youtube, potrivit The Guardian.

Youtube anunţase pe 12 ianuarie, după atacul de la Capitoliu, că va suspenda contul lui Trump pe termen nelimitat. Cazul lui Trump a fost analizat din nou, iar decizia de acum două săptămâni s-a menţinut.

Important de precizat: contul lui Trump rămâne online, dar fostul preşedinte nu va putea posta videoclipuri noi. Comentariile la clipurile video existente vor rămâne dezactivate, notează cei de la The Guardian.

O decizie similară a luat-o şi Twitter-ul, care nu-i mai permite fostului preşedinte să aibă cont. De asemenea, Trump rămâne suspendat de pe Facebook şi Instagram până se va lua o decizie din partea Consiliului de supraveghere al platformei.

CITEŞTE ŞI: Donald Trump, interzis pe Facebook şi Instagram până la finalul mandatului de preşedinte

CITEŞTE ŞI: Donald Trump a fost blocat permanent pe Twitter

CITEŞTE ŞI: FOTO. Time a făcut bilanţul: Trump, de 25 de ori pe coperta revistei în cei patru ani de mandat

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus