Skip to main content

Donald Trump, interzis și pe Youtube. I-a fost suspendat pe termen nelimitat contul

 
Donald Trump, interzis și pe Youtube. I-a fost suspendat pe termen nelimitat contul
Foto. Denver7

Donald Trump a fost interzis și pe Youtube. Platforma video deținută de Google i-a suspendat pe termen nelimitat contul la finalul acestei luni, notează The Guardian.

„În contextul îngrijorărilor cu privire la potențialul de violență, canalul lui Donald J Trump va rămâne suspendat. Echipele noastre rămân vigilente și monitorizează îndeaproape orice evoluție nouă”, a spus un purtător de cuvând al Youtube, potrivit The Guardian.

Publicitate

Youtube anunțase pe 12 ianuarie, după atacul de la Capitoliu, că va suspenda contul lui Trump pe termen nelimitat. Cazul lui Trump a fost analizat din nou, iar decizia de acum două săptămâni s-a menținut.

Important de precizat: contul lui Trump rămâne online, dar fostul președinte nu va putea posta videoclipuri noi. Comentariile la clipurile video existente vor rămâne dezactivate, notează cei de la The Guardian.

O decizie similară a luat-o și Twitter-ul, care nu-i mai permite fostului președinte să aibă cont. De asemenea, Trump rămâne suspendat de pe Facebook și Instagram până se va lua o decizie din partea Consiliului de supraveghere al platformei. 

 

CITEȘTE ȘI: Donald Trump, interzis pe Facebook și Instagram până la finalul mandatului de președinte

CITEȘTE ȘI: Donald Trump a fost blocat permanent pe Twitter

CITEȘTE ȘI: FOTO. Time a făcut bilanțul: Trump, de 25 de ori pe coperta revistei în cei patru ani de mandat

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu