Skip to main content

DOSAR (P). De la pastor la realizator TV. De la show-uri de muzică religioasă cu Mihai Gâdea, la A7TV. Spectaculoasa poveste a lui Cornel Dărvășan, redactor-șef A7 TV

 
DOSAR (P). De la pastor la realizator TV. De la show-uri de muzică religioasă cu Mihai Gâdea, la A7TV. Spectaculoasa poveste a lui Cornel Dărvășan, redactor-șef A7 TV

DOSAR (P) A7 TV, de la online la cablu. Interviu VIDEO. Acum peste 20 de ani, era student la Teologie și cânta muzică religioasă. Colegul lui, Mihai Gâdea, prezenta spectacolele. A ajuns apoi să facă emisiuni TV, din studioul Bisericii Adventiste, la Realitatea, post nou înființat pe atunci. Au plecat însă când li s-a cerut să o "cotească" spre politic și să-l promoveze pe Năstase. Gădea s-a dus spre Antena 3, el a rămas pe latura spirituală și au urmat Tele7 abc, Speranța TV și de patru ani, A7TV, proiectul pe care el l-a inventat și pe care îl coordonează editorial acum.

Cum a început în televiziune? Cum a ajuns să facă emisiuni TV? De ce s-a orientat pe emisiuni spirituale, în timp ce colegul lui, Mihai Gâdea, s-a dus spre politică? De ce a plecat de la Realitatea când i s-a cerut să facă emisiuni cu orientare pro-Adrian Năstase? Ce ia realizatorul Cornel Dărvășan de la pastorul Cornel Dărvășan? Și multe altele, în interviul video.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă povestea lui Cornel Dărvășan, redactor-șef A7 TV, proiect pe care chiar el l-a gândit, orientat spre zona spirituală. Acum, postul a trecut la un format generalist și își propune să intre în must-carry (adică să fie preluat de toți cabliștii).

„Eu cred că avem un public neglijat în România. Un public care s-a săturat de încleștări politice fără sfârșit. Vrem să facem ceva de calitate, ceva serios. Când stau cu un invitat de calibru, mă simt ca și cum aș fi citit o carte", spune Dărvășan despre concept.

Material din cadrul Dosarului A7 TV, de la online la cablu, proiect special Paginademedia.ro susținut de A7TV.


Dosar. (P) A7TV, de la online pe cablu. "Vrem să câștigăm publicul ignorat!" Totul despre postul TV care se pregătește de must-carry


Începuturi - Turneu în America. Cornel Dărvășan cânta. Mihai Gâdea era prezentator

Cornel Dărvășan:

"Se spune că am fost coleg de bancă cu Mihai Gâdea. Este un adevăr, nu mi-e rușine de lucrul ăsta, dar nici nu vreau să fiu recunoscut toată viața drept colegul lui Gâdea.

Noi am fost foarte buni prieteni, am făcut niște turnee în America, și acum mai comunicăm, dar fiecare are problemele lui. Eu am cântat într-un grup vocal și Mihai venea să prezinte, era un show-man. Era muzică creștină, chiar și muzică tradițională românească.

Prin 1999-2000 făceam turneele cu Gâdea. Am primit turneul pentru că am început să facem un CD și un antreprenor american ne-a auzit, antrenprenorul se numea Steve Darmody, era un artist creștin care avea propria agenția, ne-a invitat să facem un tur prin toată America.”

Primele emisiuni în studioul Bisericii Adventiste

Cornel Dărvășan:Mihai Gâdea, împreună cu conducerea de acolo au înjghebat un studio în Băneasa, se numea Hope Media, acolo a început să facă niște emisiuni, eu eram pastor în Timișoara. După trei ani am avut un program național, pe care îl mai dau adversarii lui Mihai pe posturile de televiziunile, poate ai văzut că el prezenta seri din acestea.

Eu prezentam o emisiune cu niște interviuri pe stradă, de 10 minute, care se numea Viața la superlativ.

Practic noi am fost selectați ca să facem această introducere pentru vorbitorul principal."

Start la Realitatea lui Prigoană: Dărvășan în weekend, Gâdea în timpul săptămânii

„După acest program, Mihai a avut o discuție cu Silviu Prigoană, era atunci întemeietorul Realitatea, a început să facă emisiuni pe Realitatea TV și mai avea nevoie de cineva cu care să facă emisiunea de duminică, intitulată Viața la superlativ.

Am venit de la Timișoara, el m-a sunat să vin și nu am putut să refuz această chestiune. Noi am făcut niște training pentru a intra în programul de care ți-am spus și nu eram chiar habarniști. De atunci am intrat pe Realitatea, Mihai avea emisiunea de luni până joi, se numea „În centrul atenției”, invita tot felul de personalități ale României.”

Aveam duminică Viața la superlativ, o emisiune spirituală, aveam tot felul de invitați: preoți, pastori, dezbăteam subiecte. Aveam și emisiuni speciale care au făcut rating destul de bun. Aveam o paletă destul de largă, dar în mod special pe linie spirituală. 

Adrian Năstase președinte!

Cornel Dărvășan: Am auzit însă un zvon că se vinde postul, a venit cineva din conducere ne-a spus că uite se vinde postul la o firmă din italia, postul va fi orientat politic, dacă vreți rămâneți cu noi, dar nu mai faceți emisiunile pe care le faceți, intrați pe linie politică, nicio problemă, aveți politică, aveți practică. Am vorbit cu Mihai că nu facem chestia asta, noi nu ne-am pregătit pentru asta."

A fost o fată care ne-a zis de schimbare, era directoare de programe, ne-a zis că postul va primi o orientare care să-l sprijine pe Năstase la președinție.

Dărvășan, pe partea spirituală, Gâdea la Antena 3

Cornel Dărvășan: Eu n-am vrut să fac emisiuni politice, nu este de chemarea mea să fac acest lucru și am avut o perioadă așa de pauză mică. Mihai a prins un contract cu Antena și a prins o emisiune electorală, eu am mers pe linia mai departe am făcut un contract cu Tele7ABC, am făcut Viața la superlativ 4 zile din săptămână și programul a durat până s-a încheiat Tele7ABC.

După care am plecat din București, am ajuns în Oradea, unde nu am fost liniștit, am făcut un studio de televiziune și peste câțiva ani am revenit în București și s-a înființat un post de televiziune la care am lucrat - Speranța TV.

S-au întâmplat niște transformări în viața personală, a trecut să renunț, a trebuit să merg mai departe și am lucrat la un post online, care se numea Light Channel, iar după a venit ideea cu A7TV.

Cum a apărut proiectul A7 TV?

Cornel Dărvășan: Proiectul acesta a fost gândit de mine, la un moment dat am stat de vorbă cu antreprenorul Simon Maurer și i-am zis: Ce-ai zice dacă am face un post de televiziune? El mi-a zis: „Ai câteva zile să faci un proiect”. Am făcut un proiect și a zis că se aprobă. Postul viza subiecte spirituale mai mult decât din acestea mondene și actuale și am zis să facem ceva frumos pentru oameni. Am început pe 19 martie acum patru ani.

Nu ne ocupăm de cancan, nu ne ocupăm de lucruri conflictogene, suntem un post corect și vrem să accedem în sufletul românilor. Sloganul nostru este trăiește viitorul. Este această expresie din vechi timpuri - „Carpe diem” (nr.red. Trăim clipa). Trăiește viitorul este un fel de prelungire a trăirii clipei. În ce sens? Trăind clipa responsabil. Dacă trăim clipa fără să fim responsabili, e posibil să nu mai avem viitor.

Noi vrem să trăim clipa responsabil, dar vrem să trăim și viitorul. Am văzut oameni care au dat orice ca să mai trăiască o lună de zile, dar n-au mai putut. Pentru că doar au trăit clipa. Mergem pe responsabilizarea oamenilor.

Eu cred că avem un public neglijat în România. Un public care s-a săturat de încleștări politice fără sfârșit. Chiar mă uitam la unul dintre posturi, ai 6-7 invitați din marea clasă politică, ai o oră de emisie, gazda are vreo 15 minute de știri, mai rămân 45 de minute în care să vorbească 6-7 oameni.

În general vorbesc unii peste alții, unul mai stă pe telefon, că până îi vine rândul se întâmplă... Totuși, eu nu mă uit la așa ceva pentru că nu învăț mare lucru. Lasă-l, domne, să vorbească și el. Noi credem că există foarte mulți oameni neglijați, oameni care s-ar uita la ceva constructiv, oameni care s-ar uita la o dezbatere serioasă, oameni care s-ar uita la un profesor.

Vrem să facem ceva de calitate, ceva serios. Când stau cu un invitat de calibru, mă simt ca și cum aș fi citit o carte. Pentru că omul ăsta mi-a spus niște lucruri de sinteză, de viață, pe care nu le-aș fi găsit într-o carte. De aceea tipul ăsta de jurnalism cred că va ajunge la multe inimi.”

Ce ia realizatorul Cornel Dărvășan de la pastorul Cornel Dărvășan

Cornel Dărvășan: „Îți dau un exemplu din discursul lui Ceaușescu. Zice așa: este necesar să acționăm cu fermitatea răspunderii pentru îndeplinirea în cele mai bune condițiunilor normelor de muncă de pace și prosperitate, precum și înaintarea României spre cele mai înalte culmi de progres și civilizație spre comunism. Na, ai înțeles ceva din chestia? E un limbaj de lemn din care nu înțelegi nimic. Ei bine, din experiența de pastor înveți ce este relevant și ce nu este relevant pentru oameni.

Degeaba stai în fața a 200, 300 de oameni. Oamenii așteaptă ceva relevant pe care să-l transmiți, nu învârteli de cuvinte pe care să le alcutăiești tu în mod meșteșugit și la sfârșit este apă de ploaie.

Există tot felul de cursuri pe care le facem la școală, însă dacă fiecare reușim ceva în domeniul ăsta, avem de la Dumnezeu niște daruri. Cel mai important e să fii onest, să fii sincer cu tine și să-ți lași trupul cu sinceritate să vorbească, nu să înveți din oglindă niște gesturi. Chestiilea astea nu se învață, le ai, ești onest.

Eu am avantajul că predau și comunicare non verbală la Universitate și lucrul ăsta m-a ajutat enorm să înțeleg anumite lucruri, trebuie să fii natural, asta e tot ce contează. Chiar și în emisiune. Trebuie să fii onest, nu trebuie să te prefaci, pur și simplu trebuie să fii tu. Asta am învățat din pastorație care mi s-a transferat în mass-media.”

VIDEO. Povestea lui Cornel Dărvășan, redactor-șef A7 TV


Interviul integral, cu Cornel Dărvășan, redactor-șef A7TV


Paginademedia.ro: Ce este A7TV?

Cornel Dărvășan: „Este un post de televiziune generalist, care se bazează mult pe interviuri, se bazează pe personalități pe care noi le invităm și ele răspund invitației noastre. Este un post care vrea să se remarce pe piața media din România.

Transmite niște valori deosebite, nu ne ocupăm de cancan, nu ne ocupăm de lucruri conflictogene, suntem un post corect și vrem să accedem în sufletul românilor.”

Paginademedia.ro: Cum ai ajuns în proiect?

Cornel Dărvășan: „Proiectul acesta a fost gândit de mine, la un moment dat am stat de vorbă cu antreprenorul Simon Maurer și i-am zis: Ce-ai zice dacă am face un post de televiziune? El mi-a zis: „Ai câteva zile să faci un proiect”.

Am făcut un proiect și a zis că se aprobă. Și în momentul acela am pornit să cumpărăm domeniile pe online, cam asta a fost la început intenția noastră, să intrăm pe online.

Postul viza subiecte spirituale mai mult decât din acestea mondene și actuale și am zis să facem ceva frumos pentru oameni. Am început pe 19 martie acum patru ani, am început cu mișcări mai puțin spectaculoase, cu oameni neinițiați și care nu au stat nicio oră în fața camerelor tv.

Încet, încet am început să creștem, să facem vizualizări. De ceva vreme, s-a schimbat traiectoria, pentru că dacă până acum câțiva ani ne gândeam să oferim oamenilor, să plantăm niște valori în societatea românească, ne-am gândit să facem un business, pentru că doar așa, să prezinți fără să primești bani, e mai greu să supraviețuiești. Și atunci postul a luat-o într-o direcție mai generalistă, mai largă, iar din 2019, din luna octombrie, am primit licență de la CNA.

Ne-au întrebat de ce trebuie să existe A7TV și unul dintre membrii CNA a zis că nu știe unde să ne încadreze. Și le-am zis că această afirmație a dumneavoastră dovedește faptul că trebuie să existăm dacă nu aveți să ne încadrați. E foarte mare nevoie de noi.

Noi, pe weekend, avem emisiuni spirituale, apoi de duminică încep emisiunile de divertisment într-un anumit fel: luni, marți, miercuri, joi sunt zile cu infotainment-uri, 6-7 ore zilnic. Nu suntem un post religios. Și după acele discuții am ajuns să luăm licența de la CNA. A fost o experiență frumoasă.

Cam asta a fost pe scurt proiectul A7. Încă nu știm acum dacă suntem în must carry, noi sperăm Datorită audiențelor pe care le avem, am intrat în niște societăți mai mici, în Brașov și Mureș, sunt anumite emisiuni care sunt foarte urmărite. Unele au o audiență rezonabilă pentru mass-media românească.”

Paginademedia.ro: Ești absolvent de teologie....

Cornel Dărvășan: „Noi ne bazăm pe faptul că divinitatea există și vrem să transmitem câte ceva pentru dragii noștri români. Se spune că am fost coleg de bancă cu Mihai Gâdea. Este un adevăr, nu mi-e rușine de lucrul ăsta, dar nici nu vreau să fiu recunoscut toată viața drept colegul lui Gâdea. Noi am fost foarte buni prieteni, am făcut niște turnee în America, și acum mai comunicăm, dar fiecare are problemele lui.

Eu am cântat într-un grup vocal și Mihai venea să prezinte, era un show-man. Era muzică creștină, chiar și muzică tradițională românească. Prin 1999-2000 făceam turneele cu Gâdea. Am primit turneul pentru că am început să facem un CD și un antreprenor american ne-a auzit, antrenprenorul se numea Steve Darmody, era un artist creștin care avea propria agenția, ne-a invitat să facem un tur prin toată America.”

Paginademedia.ro: Biserica adventistă v-a selectat pe voi

Cornel Dărvășan: „Gâdea împreună cu conducerea de acolo am înjghebat un studio în Băneasa, se numea Hope Media, acolo a început să facă niște emisiuni, eu eram pastor în Timișoara, după trei ani am avut un program național pe care îl mai dau adversarii lui Mihai pe posturile de televiziunile, poate ai văzut că el prezenta seri din acestea.

Eu prezentam o emisiune cu niște interviuri pe stradă, de 10 minute, care se numea Viața la superlativ.

Practic noi am fost selectați ca să facem această introducere pentru vorbitorul principal. După acest program Mihai a avut o discuție cu Silviu Prigoană, era atunci întemeietorul Realitatea, a început să facă emisiuni pe Realitatea TV și mai avea nevoie de cineva cu care să facă emisiunea de duminică, intitulată Viața la superlativ.

Am venit de la Timișoara, el m-a sunat să vin și nu am putut să refuz această chestiune. Noi am făcut niște training pentru a intra în programul de care ți-am spus și nu eram chiar habarniști. De atunci am intrat pe Realitatea, Mihai avea emisiunea de luni până joi, se numea „În centrul atenției”, invita tot felul de personalități ale României.”

Paginademedia.ro: Ce tip de emisiuni aveai?

Cornel Dărvășan: „Aveam duminică Viața la superlativ, o emisiune spirituală, aveam tot felul de invitați: preoți, pastori, dezbăteam subiecte. Aveam și emisiuni speciale care au făcut rating destul de bun. Aveam o paletă destul de largă, dar în mod special pe linie spirituală.

Am auzit însă un zvon că se vinde postul, a venit cineva din conducere ne-a spus că uite se vinde postul la o firmă din italia, postul va fi orientat politic, dacă vreți rămâneți cu noi, dar nu mai faceți emisiunile pe care le faceți, intrați pe linie politică, nicio problemă, aveți politică, aveți practică. Am vorbit cu Mihai că nu facem chestia asta, noi nu ne-am pregătit pentru asta.

A fost o fată care ne-a zis de schimbare, era directoare de programe, ne-a zis că postul va primi o orientare care să-l sprijine pe Năstase la președinție.

Eu n-am vrut să fac emisiuni politice, nu este de chemarea mea să fac acest lucru și am avut o perioadă așa de pauză mică. Mihai a prins un contract cu Antena 1 și a prins o emisiune electorală, eu am mers pe linia mai departe am făcut un contract cu Tele7ABC, am făcut Viața la superlativ 4 zile din săptămână și programul a durat până s-a încheiat Tele7ABC.

După care am plecat din București, am ajuns în Oradea, unde nu am fost liniștit, am făcut un studio de televiziune și peste câțiva ani am revenit în București și s-a înființat un post de televiziune la care am lucrat - Speranța TV. S-au întâmplat niște transformări în viața personală, a trecut să renunț, a trebuit să merg mai departe și am lucrat la un post online, care se numea Light Channel, iar după a venit ideea cu A7TV.

Cam asta e istoria, în A7TV m-am bucurat de o echipă tânără, entuziastă, chiar dacă nu avea experiență. Eram foarte bucuroști că putem să le prezentăm oamenilor, am observat că creștem și am ajuns la statutul de astăzi.

Pe parcurs s-au adunat foarte mulți profesioniști, avem oameni care știu televiziune, m-am bucurat că fiecare și-a dat concursul, postul are astăzi într-un mare fel la capacitatea tehnică pe care o avem arată incrediibil și imagine, și lumină și sunet, am diversificat programele astfel încât să fim o voce în România.”

Paginademedia.ro: Ce ia realizatorul Cornel Dărvășan de la pastorul Cornel Dărvășan?

Cornel Dărvășan: „Îți dau un exemplu din discursul lui Ceaușescu. Zice așa: este necesar să acționăm cu fermitatea răspunderii pentru îndeplinirea în cele mai bune condițiunilor normelor de muncă de pace și prosperitate, precum și înaintarea României spre cele mai înalte culmi de progres și civilizație spre comunism. Na, ai înțeles ceva din chestia? E un limbaj de lemn din care nu înțelegi nimic.

Ei bine, din experiența de pastor înveți ce este relevant și ce nu este relevant pentru oameni. Degeaba stai în fața a 200, 300 de oameni. Oamenii așteaptă ceva relevant pe care să-l transmiți, nu învârteli de cuvinte pe care să le alcutăiești tu în mod meșteșugit și la sfârșit este apă de ploaie. Această chestiune m-a ajutat foarte mult. Bine și experiența din fața publicului. Mai lucrez și într-un domeniu, spre juridic.

Am o revistă din Universul juridic, e altceva când ai în spate zeci de ani în care ai stat în fața oamenilor, nu te fâstâcești, pentru că relevanța este ceea ce trebuie să te caracterizezi. Să nu vorbim lucruri doar de dragul de a le spune, ci iei un subiect de la A la Z și îl tratezi.

Există tot felul de cursuri pe care le facem la școală, însă dacă fiecare reușim ceva în domeniul ăsta, avem de la Dumnezeu niște daruri. Cel mai important e să fii onest, să fii sincer cu tine și să-ți lași trupul cu sinceritate să vorbească, nu să înveți din oglindă niște gesturi. Chestiilea astea nu se învață, le ai, ești onest.

Eu am avantajul că predau și comunicare non verbală la Universitate și lucrul ăsta m-a ajutat enorm să înțeleg anumite lucruri, trebuie să fii natural, asta e tot ce contează. Chiar și în emisiune. Trebuie să fii onest, nu trebuie să te prefaci, pur și simplu trebuie să fii tu. Asta am învățat din pastorație care mi s-a transferat în mass-media.”

Paginademedia.ro: Le spui și colegilor din A7TV?

Cornel Dărvășan: „Bineînțeles că le spun. Noi toți observăm în stânga, dreapta, care vrea să iasă în evidență și soluția asta este să fii tu însăți. Actorii fac niște școli speciale, chiar și ei au natural de la Dumnezeu niște înclinații, cei care nu au e ca un fotbalist, fotbalistul învață trage, dar trebuie să aibă și talent, că altfel nu ajungi mare.”

Paginademedia.ro: De ce acum această trecere către televiziunea clasică?

Cornel Dărvășan: „Lucrurile au fost în felul următor. Chiar dacă am început în online și aveam 4-5 ore pe zi, noi le reluam pe site-ul nostru a7tv.ro, astfel încât să fie 24 de ore. Dacă vrea cineva să ne vadă 24 de ore, ne-ar fi văzut acolo.

Dacă am fi făcut o televiziune online, fără planuri de viitor, am fi făcut mici emisiuni de 4-5 minute. N-a fost intenția inițială să fim doar online, intenția era ca într-o zi să fim pe cablu. Dar am făcut online, pentru că nu eram profesioniști, noi începeam pentru prima dată televiziunea și decât să facem la perete, mai bine facem online, ne rodăm, ne vin colegi noi și la ora actuală am ajuns să intrăm fără probleme pe cablu.

S-a schimbat și componenta business-ului.

La început a fost de a transmite niște valori, apoi a fost ideea că domne dacă tot avem infrastructură, hai să facem niște bani. Am participat anul trecut la campania electorală, am făcut niște bani.

S-a încercat să se desprindă lucrurile, avem un director general care a lucrat în vânzări, vrem să înființăm un departament de vânzări, avem un departament de marketing foarte bun. Sper să ajungem acolo unde ne dorim.”

Paginademedia.ro: Sunt mai multe emisiuni în grilă față de acum un an?

Cornel Dărvășan: „Da, sunt foarte mult emisiuni în grilă.”

Paginademedia.ro: Dacă ar fi să denumești conceptul pe care îl dă televiziunea acum, care fi acela?

Cornel Dărvășan: „Valoare, bucurie, viață, viitor. Sloganul nostru este trăiește viitorul. Este această expresie din vechi timpuri - „Carpe diem” (nr.red. Trăim clipa). Trăiește viitorul este un fel de prelungire a trăirii clipei. În ce sens? Trăind clipa responsabil. Dacă trăim clipa fără să fim responsabili, e posibil să nu mai avem viitor. Noi vrem să trăim clipa responsabil, dar vrem să trăim și viitorul.

Nu ne bazăm doar pe acum, suntem într-o societate instant. Contează și ziua de mâine totuși. N-ar fi bine să o trăiești responsabili? Am văzut oameni care au dat orice ca să mai trăiască o lună de zile, dar n-au mai putut. Pentru că doar au trăit clipa. Mergem pe responsabilizarea oamenilor.

Noi vrem să avem o armonie: și libertate și responsabilitate. Noi asta vrem.”

Paginademedia.ro: Vinde această orientare?

Cornel Dărvășan:Eu cred că avem un public neglijat în România. Un public care s-a săturat de încleștări politice fără sfârșit. Chiar mă uitam la unul dintre posturi, ai 6-7 invitați din marea clasă politică, ai o oră de emisie, gazda are vreo 15 minute de știri, mai rămân 45 de minute în care să vorbească 6-7 oameni. În general vorbesc unii peste alții, unul mai stă pe telefon, că până îi vine rândul se întâmplă...

Totuși, eu nu mă uit la așa ceva pentru că nu învăț mare lucru. Lasă-l, domne, să vorbească și el. Noi credem că există foarte mulți oameni neglijați, oameni care s-ar uita la ceva constructiv, oameni care s-ar uita la o dezbatere serioasă, oameni care s-ar uita la un profesor.

Oamenii s-au uitat la ceva serios, când am avut invitat un profesor. E vorba de emisiunea „Știrea cea bună”, un talk-show. E adevărat că unele dintre ele sunt experimente. În seara asta fac un experiment: am doi compozitori români.

Ar interesa pe cineva ce s-a mai scris în muzica românească? Să vedem ce viața au oamenii ăștia, ce i-a atras spre muzica cultă. Cei doi compozitori sunt: domnul Marin Voican Ghioroiu și Constantin Narvinte (peste 90 de ani). Oameni de un calibru deosebit, vreau să văd povestea din spatele lor.

Vrem să facem ceva de calitate, ceva serios. Când stau cu un invitat de calibru, m-aș fi simțit ca și cum aș fi citit o carte. Pentru că omul ăsta mi-a spus niște lucruri de sinteză, de viață, pe care nu le-aș fi găsit într-o carte. De aceea tipul ăsta de jurnalism cred că va ajunge la multe inimi.”

Paginademedia.ro: Unde s-ar încadra A7TV în peisajul media de la noi?

Cornel Dărvășan: „Este un post generalist în primul rând. Dar are accente spirituale, are o emisiune care este foarte frumoasă, Fresh Access, începem cu ea live-urile de peste zi. Avem medicale, emisiuni medicale.

Avem emisuni de justiție, avem emisiuni de business, avem emisiuni spriituale de weekend, suntem o mixtură interensată. Tare se bazează pe talk show-uri, vom merge și pe zona de știri în perspectivă. Spre exemplu, eu prezint știri în fiecare seară.

Uneori însă mi-e greu să găsesc 2-3 știri pozitive din toată România. Știi că știrea e atunci când se întâmplă ceva rău. Dar uite că găsesc lucruri interesante, le prezint oamenilor. Prezint știri, le preiau, vedem ce se întâmplă, oamenii se uită, apoi în funcție de subiect îl iau invitatul și îl pun la treabă. Și cred că va fi ceva frumos.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • la cit minte gidea nu cred ca a avut tangenta cu religia Si-a vindut sufletul pe banii lui voiculescu Dumnezeu vede si te resplateste dupa ceea ce ai facut in viata

Trimite un comentariu