Skip to main content

Gigi Becali îi aduce postului România TV prima amendă pe 2021. Pentru conspirații despre vaccin și coronavirus

 
Gigi Becali îi aduce postului România TV prima amendă pe 2021. Pentru conspirații despre vaccin și coronavirus
Captură Youtube / România TV

CNA. Conspirațiile lui Gigi Becali dintr-un interviu difuzat la România TV pe 26 decembrie i-au adus postului o amendă, prima din 2021.

Cazul a fost discutat în ședința de marți, 26 ianuarie, de membrii Consiliului, dar propunerea de 10.000 de lei a Dorinei Rusu nu a trecut atunci. Rusu a cerut rediscutarea și a propus astăzi, 28 ianuarie, 5.000 de lei. Propunerea a trecut cu voturi în unanimitate.

Publicitate

Amenda a venit pentru declarațiile lui Becali, dar și pentru două burtiere. Prima, din cadrul știrilor România TV din 20 decembrie în care s-a titrat „Foc în Bucureşti, oamenii se salvează sărind de la etaj” și a doua din 17 decembrie - ”Bărbat executat în maşină, criminaliştii descind”.

Iată ce a zis Gigi Becali la România TV pe 26 decembrie, via documentelor CNA:

„Gigi Becali: Eu nu că... Eu nu mă vaccinez nici dacă mor pe loc! La mine e genetică... vine cu un vaccin, vine cu un... O să zică că după aia... Bă, uite care-i treaba... Păi pentru că nu puteam să ținem evidența ca să te știm bine cum ești tu... așa cred...(închinându-se)

Doamne, să nu fie!... mă, trebuie să-ți punem ție în mâna dreaptă, aicea, un cip sau în frunte aicea... ca noi să citim, să vedem vaccinurile care le-ai făcut tu ca să știm că dacă-ți vine rău pe stradă... că așa o să fie... o să cadă lumea... hap!... hap!... de la vaccinurile astea, înțelegi?

Cristina Șincai: Doamne-ferește!

Gigi Becali: Păi așa o să fie... așa cred... înțelegi?... Doamne, iartă-mă! Nu vreau să fac propagandă împotriva vaccinului... eu spun ce cred eu și eu nu fac vaccinul. (neinteligibil) să nu facă vaccinul... să-l facă!... fiecare să facă, da eu nu fac...

Eu nu-l fac... dacă pun capul aicea, pe buturugă, aicea... taie capul cu barda... pune... întinde mîna, faci vaccinul... Bă, taie capul, da vaccinul nu-l fac... m-ai înțeles?... Eu... (închinându-se)am dat la sute de oameni și mii de oameni...

Cristina Șincai: Medicamente...

Gigi Becali: ... medicamente... și la spitale... că aduceam medicamente și nu pot să le iau, trebuia să le donez... le-am donat la spitale... medicamente... Virusul ăsta este un fleac! Dar dacă când mi-a curs nasul sau urechi sau nu știu ce... sau ochii sau cutare sau puțin temperatură... l-am luat... pac!, am luat medicamentul.

Eu nu știu... nu la oameni că e păcat... (neinteligibil) bidon... vitamina D3, zinc, vitamina C... paracetamolul numai dacă ai temperatură pentru că el scade glutationul... spun specialiștii... la noi numai paracetamol... adică face mai rău... știi? El este fleac, dacă-l iei din timp. Îl oprești... barieră.. hai, noroc, COVID! Dacă l-ai lăsat 5 – 6 zile... lasă, mă, că n-am eu nimica... sunt puternic eu... stai puțin că nu, domne, puțin aer condiționat... nu, domne, păi da nu... păi da puțin răcit, n-am nimica eu, n-am eu COVID... de parcă erușine să ai COVID...

Rudele au avut, prieteni au avut... pe toți i-am ajutat... Eu n-am ținut cont. Unde a fost ăla bolnav, direct... așa, și fără mască ca să-l încurajez... Și m-am dus și am dat medicament și am stat lângă el.” 

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali, „spectacol” la România TV cu conspirații despre vaccin și coronavirus. A primit vreo sancțiune postul?
 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu