Skip to main content

Gigi Becali îi aduce postului România TV prima amendă pe 2021. Pentru conspiraţii despre vaccin şi coronavirus

 
Captură Youtube / România TV
Captură Youtube / România TV

CNA. Conspiraţiile lui Gigi Becali dintr-un interviu difuzat la România TV pe 26 decembrie i-au adus postului o amendă, prima din 2021.

Publicitate

Cazul a fost discutat în şedinţa de marţi, 26 ianuarie, de membrii Consiliului, dar propunerea de 10.000 de lei a Dorinei Rusu nu a trecut atunci. Rusu a cerut rediscutarea şi a propus astăzi, 28 ianuarie, 5.000 de lei. Propunerea a trecut cu voturi în unanimitate.

Amenda a venit pentru declaraţiile lui Becali, dar şi pentru două burtiere. Prima, din cadrul ştirilor România TV din 20 decembrie în care s-a titrat „Foc în Bucureşti, oamenii se salvează sărind de la etaj” şi a doua din 17 decembrie - ”Bărbat executat în maşină, criminaliştii descind”.

Iată ce a zis Gigi Becali la România TV pe 26 decembrie, via documentelor CNA:

„Gigi Becali: Eu nu că... Eu nu mă vaccinez nici dacă mor pe loc! La mine e genetică... vine cu un vaccin, vine cu un... O să zică că după aia... Bă, uite care-i treaba... Păi pentru că nu puteam să ţinem evidenţa ca să te ştim bine cum eşti tu... aşa cred...(închinându-se)

Doamne, să nu fie!... mă, trebuie să-ţi punem ţie în mâna dreaptă, aicea, un cip sau în frunte aicea... ca noi să citim, să vedem vaccinurile care le-ai făcut tu ca să ştim că dacă-ţi vine rău pe stradă... că aşa o să fie... o să cadă lumea... hap!... hap!... de la vaccinurile astea, înţelegi?

Cristina Şincai: Doamne-fereşte!

Gigi Becali: Păi aşa o să fie... aşa cred... înţelegi?... Doamne, iartă-mă! Nu vreau să fac propagandă împotriva vaccinului... eu spun ce cred eu şi eu nu fac vaccinul. (neinteligibil) să nu facă vaccinul... să-l facă!... fiecare să facă, da eu nu fac...

Eu nu-l fac... dacă pun capul aicea, pe buturugă, aicea... taie capul cu barda... pune... întinde mîna, faci vaccinul... Bă, taie capul, da vaccinul nu-l fac... m-ai înţeles?... Eu... (închinându-se)am dat la sute de oameni şi mii de oameni...

Cristina Şincai: Medicamente...

Gigi Becali: ... medicamente... şi la spitale... că aduceam medicamente şi nu pot să le iau, trebuia să le donez... le-am donat la spitale... medicamente... Virusul ăsta este un fleac! Dar dacă când mi-a curs nasul sau urechi sau nu ştiu ce... sau ochii sau cutare sau puţin temperatură... l-am luat... pac!, am luat medicamentul.

Eu nu ştiu... nu la oameni că e păcat... (neinteligibil) bidon... vitamina D3, zinc, vitamina C... paracetamolul numai dacă ai temperatură pentru că el scade glutationul... spun specialiştii... la noi numai paracetamol... adică face mai rău... ştii? El este fleac, dacă-l iei din timp. Îl opreşti... barieră.. hai, noroc, COVID! Dacă l-ai lăsat 5 – 6 zile... lasă, mă, că n-am eu nimica... sunt puternic eu... stai puţin că nu, domne, puţin aer condiţionat... nu, domne, păi da nu... păi da puţin răcit, n-am nimica eu, n-am eu COVID... de parcă eruşine să ai COVID...

Rudele au avut, prieteni au avut... pe toţi i-am ajutat... Eu n-am ţinut cont. Unde a fost ăla bolnav, direct... aşa, şi fără mască ca să-l încurajez... Şi m-am dus şi am dat medicament şi am stat lângă el.”

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali, „spectacol” la România TV cu conspiraţii despre vaccin şi coronavirus. A primit vreo sancţiune postul?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • titirca titirca
    Multumesc frumos!
  • Daniel Samoilă Daniel Samoilă
    @0titirca Salutare!

    Nu, LinkPress TV nu va fi în lista must-carry. Membrii CNA au votat împotriva solicitării lor. Au depus documentele prea târziu (chiar pe 19 ianuarie, după ce au sesizat că postul nu se regăsea pe lista de 40).
  • titirca titirca
    @Pagina de media: Cu Link-Press TV ce s-a decis ? Pana la urma a reintrat in lista must carry? multumesc
  • jk jk
    @titirca aia,nu e nici pe acea sectiune de pe site,nici pe youtube,de ce?
  • titirca titirca
    Iarasi nu merge sedinta cna? ce se tot intampla?
  • Dragos Dragos
    5000 de lei se fac intr-un minut de publicitate, despre ce vorbim? Astea-s amenzi? CNA-ule, trezeste-te!
  • Dana Mazilu Dana Mazilu
    Nici aici nici o vorba de duh ieșită pe gura înțeleptului Radu? Tot ce spune el mustește de deșteptăciune. Vorbele lui se cuvin cunoscute și împărtășirea.

Trimite un comentariu

sus