Skip to main content

Las Fierbinți, un nou sezon. Al 18-lea. Se vede pe Pro TV de luna viitoare

 
Las Fierbinți, un nou sezon. Al 18-lea. Se vede pe Pro TV de luna viitoare
Foto: Pro TV

Serialul de comedie Las Fierbinți se întoarce cu un nou sezon. Al 18-lea. Noile episoade cu Bobiță, Dorel, Giani, Celentano, Aspirina sau Gianina se văd pe Pro TV începând de marți, 2 februarie, scrie protv.ro.

Sezonul cu numărul 18 vine cu „replici care fac deliciul publicului și situații neprevăzute și hilare”, mai susțin reprezentanții postului.

Publicitate

Anca Dumitra, despre noul sezon din Las Fierbinți:

„Ne bucurăm să fim din nou prezenți în casele oamenilor. Promitem un nou sezon cel puțin la fel de inedit și haios ca toate cele de până acum. Suntem fericiți să revenim, entuziasmați să ne primiți și recunoscători că ne priviți”

Episoade din sezoanele anterioare se văd în reluare pe Pro TV sâmbătă, de la 20:00. Serialul a produs audiențe foarte bune acum câteva zile, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Pro TV și-a anunțat grila de primăvară pentru 2021

În urmă cu câteva zile, Pro TV și-a anunțat grila de primăvară. Pe lângă noul sezon din Las Fierbinți, postul din Pache Protopopescu va mai avea următoarele show-uri în lunile următoare:

Românii au talent - Show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș vine cu o noutate absolută: se va difuza două zile pe săptămână. Și juriul va fi diferit față de sezonul anterior. Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre. Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu au rămas în continuare.

Imperiul Leilor - Emisiunea revine cu al doilea sezon în această primăvară, iar Pro TV a anunțat investitorii: Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Șucu, Mohammad Murad și Dragoș Petrescu. 

Șef sub acoperire - Revine și emisiunea în care șefii devin angajați și își supraveghează angajații. Pentru primul sezon, postul din Pache Protopopescu a încasat și o amendă din partea CNA.

Profu - Revine cu al doilea sezon. Producția cu Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu a avut audiențe modeste cu redifuzarea primului sezon, motiv pentru care Pro TV a mutat serialul după miezul nopții.

 

CITEȘTE ȘI: Pro TV anunță grila de primăvară. Show-urile grilei: Românii au Talent, Las Fierbinți și Imperiul Leilor, printre atracții. Revine și Profu cu un nou sezon

CITEȘTE ȘI: Șase, se întoarce Profu’! Serialul de pe Pro TV revine cu sezonul doi din februarie

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu