Skip to main content

Libertatea renunţă la emisiunea Adrianei Nedelea. De când?

 
Libertatea renunţă la emisiunea Adrianei Nedelea. De când?

UPDATE. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Adriana Nedelea părăseşte redacţia Libertatea. Până la ora redactării articolului, Adriana Nedelea nu a putut fi contactată.

Publicitate

Se opreşte emisiunea Adrianei Nedelea, de pe Libertatea. Se va întâmpla de 1 februarie, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Libertatea.

Principalul motiv invocat de Ringier este legat de consumul slab al ştirilor video online:

„Începând cu 1 februarie, departamentul de producţie video al trustului Ringier din România se reduce, din cauza condiţiilor de piaţă şi a consumului de ştiri video şi emisiuni video online, care nu s-a dezvoltat în măsura aşteptărilor pe zona de ştiri generaliste”, scrie materialul.

Mihnea Vasiliu, şeful Ringier România:

”Constatăm că obiceiul de consum video pe ştiri generale este mai redus decât ne aşteptam. Am decis să alocăm majoritatea resurselor video către Gazeta Sporturilor, în condiţiile în care consumul de video de sport are un public mult mai numeros şi fidel.

De asemenea, Libertatea şi revistele grupului vor continua să producă pe site conţinut video, dar într-o formulă de echipă mai restrânsă”, spune Vasiliu.

Oamenii care operează studioul Ringier se vor concentra pe emisiunile Gazetei Sporturilor, printre care cele realizate de Ovidiu Ioaniţoaia, Costin Ştucan, Remus Dinu şi alţi jurnalişti, menţionează textul de pe Libertatea.

Adriana Nedelea s-a alăturat publicaţiei Libertatea în martie 2019, unde a lansat emisiunea „La fix” - un jurnal de ştiri online.


Citeşte şi: De pe TV, în presa scrisă. Jurnalista Adriana Nedelea a trecut la ziarul Libertatea, după plecarea de la Digi 24


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Razvan
    Păi Ringier a renunțat și la Auto Bild din 2021...asta după ce bătuse câteva recorduri pe print și on line în 2020.....probabil planurile financiare ale Ringier AG sunt diferite față de ce se întâmplă pe la noi...
  • un privitor un privitor
    La digi nu mai pupa. Poate doar la prima sau realitatea s-o primeasca. Poate metropola. Poate.
  • Blam Blam
    Adriana Nedelea n-a rupt niciodata gura targului. E doar o cititoare de prompter cu voce grava. Succesuri!
  • Insider Insider
    S-ar putea intoarce la Realitatea, unde va prelua principalul jurnal de stiri. Mai ales ca Realitatea vrea sa-l consolideze.
  • AlexX AlexX
    Bine, Tolo, candidatule la Oscar!
  • Adi Adi
    Ce faci dacă nu iti merge un proiect? Îl îngropi, faci reduceri de personal, reduceri de cheltuieli. Management romanesc genial marca Libertatea.
  • Gabriel Gabriel
    Ea ce credea, ca l a prins pe Dumnezeu de picior ? Inainte sa te bagi intr-un teren atat de mlastinos cum e proiectul pe care il incepuse, te apuci sa testezi piata, sa vezi daca are priza.
  • Găozina Cicelea Găozina Cicelea
    E ceva mai enervant decât harfele de jurnalist deep pe care le intonează cu inflexiuni vocale cringe feblețea asta națională?
  • ONe ONe
    Bun,hai inapoi la Digi

Trimite un comentariu

sus