Skip to main content

De pe TV, în presa scrisă. Jurnalista Adriana Nedelea a trecut la ziarul Libertatea, după plecarea de la Digi 24

 
De pe TV, în presa scrisă. Jurnalista Adriana Nedelea a trecut la ziarul Libertatea, după plecarea de la Digi 24

A plecat din televiziue şi a trecut în presa scrisă. Jurnalista Adriana Nedelea lucrează de astăzi la ziarul Libertatea, după plecarea de la postul de ştiri Digi 24. Anunţul a fost făcut chiar pe site-ul publicaţiei.

Publicitate

„Câştigătoare a premiului APTR pentru Cel mai bun jurnal de ştiri din România în anul 2012, ultima oară editor-prezentator la la Digi 24, Adriana Nedelea este, începând de azi, jurnalist în echipa Libertăţii”, notează articolul din Libertatea.

Mutarea a venit la aproximativ două săptămâni după ce a anunţat că părăseşte postul de ştiri, iar Paginademedia.ro a scris AICI. Reamintim că ea a prezentat ştiri în ultimii şase ani la Digi 24. A intrat pe post din 1 martie 2013 şi a plecat pe 1 martie 2019.

În urmă cu două săptămâni, prezentatoarea a anunţat pe pagina sa de Facebook despărţirea de postul de televiziune al RCS. Contactată de Paginademedia.ro, aceasta a declarat: „Pur şi simplu am decis să închei astăzi colaborarea.”

Plecarea jurnalistei de la Digi 24 a venit după o perioadă agitată pentru televiziunea de ştiri. Postul a încheiat coaborarea cu mai mulţi jurnalişti, printre care şi vedeta postului Tudor Muşat, a anunţat închiderea staţiilor locale şi a decis să renunţe la producţia de investigaţie România furată.

Libertatea a mai anunţat şi alte „transferuri” făcute în ultima perioadă, printre care amintim nume ca:

„Alexandra Nistoroiu (reporter pe Sănătate – Digi 24), Florinela Iosip (reporter pe Educaţie – Adevărul), Adriana Oprea (jurnalist de investigaţii – Antena 1), Sebastian Vizan (redactor Cultură – Noizz), Mirela Petre (cronica de cultură), Cristina Radu (reporter – news.ro), Laura Ştefănuţ (editor – Digi 24), Oana Moisil (reportaje speciale), Delia Marinescu (reportaje speciale – Digi 24, Vice), Andrada Lăutaru (reportaje speciale – Digi 24)”, completează aceeaşi sursă.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Biz Biz
    @Andrei

    Ma impresioneaza naivitatea ta, pentru ca banuiesc ca pot fi destui care sa gandeasca pe aproape. Nu stiu cu ce te ocupai in perioada 2000 - 2004, dar poate gasesti pe cineva sa iti povesteasca ce puternic era Ringier, ca si celelalte trusturi de presa, in fata guvernului Nastase. Acel aer de la Libertatea care adie nu e independenta, ci e o incercare de a scrie la obiect, ceea ce presa din Romania a uitat de multa vreme. E de inteles confuzia. Cat despre Nidelea, din nou inteleg disperarea de a investi increderea ca vei vedea un jurnalist bun in persoana unei cititoare de prompter. Sorry, nu mai avem zahar sa indulcim trista realitate din media :)
  • Andrei Andrei
    In timp ce multe televiziuni, ziare si site-uri trec de la presa serioasa la presa aservita sau la cancanuri, Libertatea pare sa faca pasul invers. Sper sa isi permita acest lux si sa ii lase liberi, mai ales ca sunt printre putinii din mass-media care au in spate un trust puternic. Iar un astfel de trust media nu e la fel de usor de ingenucheat de politicienii romani. Ramane de vazut...

Trimite un comentariu

sus