Skip to main content

De pe TV, în presa scrisă. Jurnalista Adriana Nedelea a trecut la ziarul Libertatea, după plecarea de la Digi 24

 
De pe TV, în presa scrisă. Jurnalista Adriana Nedelea a trecut la ziarul Libertatea, după plecarea de la Digi 24

A plecat din televiziue și a trecut în presa scrisă. Jurnalista Adriana Nedelea lucrează de astăzi la ziarul Libertatea, după plecarea de la postul de știri Digi 24. Anunțul a fost făcut chiar pe site-ul publicației.

„Câștigătoare a premiului APTR pentru Cel mai bun jurnal de știri din România în anul 2012, ultima oară editor-prezentator la la Digi 24, Adriana Nedelea este, începând de azi, jurnalist în echipa Libertății”, notează articolul din Libertatea. 

Publicitate

Mutarea a venit la aproximativ două săptămâni după ce a anunțat că părăsește postul de știri, iar Paginademedia.ro a scris AICI. Reamintim că ea a prezentat știri în ultimii șase ani la Digi 24. A intrat pe post din 1 martie 2013 și a plecat pe 1 martie 2019.

În urmă cu două săptămâni, prezentatoarea a anunțat pe pagina sa de Facebook despărțirea de postul de televiziune al RCS. Contactată de Paginademedia.ro, aceasta a declarat: „Pur și simplu am decis să închei astăzi colaborarea.”

Plecarea jurnalistei de la Digi 24 a venit după o perioadă agitată pentru televiziunea de știri. Postul a încheiat coaborarea cu mai mulți jurnaliști, printre care și vedeta postului Tudor Mușat, a anunțat închiderea stațiilor locale și a decis să renunțe la producția de investigație România furată.

Libertatea a mai anunțat și alte „transferuri” făcute în ultima perioadă, printre care amintim nume ca:

„Alexandra Nistoroiu (reporter pe Sănătate – Digi 24), Florinela Iosip (reporter pe Educație – Adevărul), Adriana Oprea (jurnalist de investigații – Antena 1), Sebastian Vizan (redactor Cultură – Noizz), Mirela Petre (cronica de cultură), Cristina Radu (reporter – news.ro), Laura Ștefănuț (editor – Digi 24), Oana Moisil (reportaje speciale), Delia Marinescu (reportaje speciale – Digi 24, Vice), Andrada Lăutaru (reportaje speciale – Digi 24)”, completează aceeași sursă. 

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • @Andrei

    Ma impresioneaza naivitatea ta, pentru ca banuiesc ca pot fi destui care sa gandeasca pe aproape. Nu stiu cu ce te ocupai in perioada 2000 - 2004, dar poate gasesti pe cineva sa iti povesteasca ce puternic era Ringier, ca si celelalte trusturi de presa, in fata guvernului Nastase. Acel aer de la Libertatea care adie nu e independenta, ci e o incercare de a scrie la obiect, ceea ce presa din Romania a uitat de multa vreme. E de inteles confuzia. Cat despre Nidelea, din nou inteleg disperarea de a investi increderea ca vei vedea un jurnalist bun in persoana unei cititoare de prompter. Sorry, nu mai avem zahar sa indulcim trista realitate din media :)
  • In timp ce multe televiziuni, ziare si site-uri trec de la presa serioasa la presa aservita sau la cancanuri, Libertatea pare sa faca pasul invers. Sper sa isi permita acest lux si sa ii lase liberi, mai ales ca sunt printre putinii din mass-media care au in spate un trust puternic. Iar un astfel de trust media nu e la fel de usor de ingenucheat de politicienii romani. Ramane de vazut...

Trimite un comentariu