Skip to main content

VIDEO. Diana Șoșoacă a plecat din studioul Antena 3, după ce a fost mustrată de Gâdea: "Aici eu pun întrebările"

 
VIDEO. Diana Șoșoacă a plecat din studioul Antena 3, după ce a fost mustrată de Gâdea: "Aici eu pun întrebările"

"Interveniți peste absolut oricine care vorbește". "E o chestiune lipsită așa de politețe și de ștaif". "Aici eu pun întrebările". Intervențiile lui Mihai Gâdea la adresa Dianei Șoșoacă au făcut-o pe senatoarea AUR să părăsească emisiune.

Într-o dezbatere despre vaccin, găzduită de Antena 3, Gâdea și Șoșoacă s-au contrat câteva minute, moderatorul reproșându-i că vorbește peste toată lumea.

Publicitate

Pe un ton calm, Gâdea i-a spus: 

Mihai Gâdea: „Ascultați-mă puțin… Să știți o chestie, la o doamna e ușor neplăcut, să nu vă dau lecții publice, dar mă puneți în situația aceasta, în momentul în care interveniți peste absolut oricine care vorbește e o chestiune lipsită așa de politețe și de ștaif.”

În stilul său caracteristic, Șoșoacă i-a răspuns:

Diana Șoșoacă: „Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politețe o aveți dumneavoastră”, i-a replicat aceasta.

Au vorbit unul peste celalalt, câteva momente. 

Mihai Gâdea: „Într-un dialog, dumneavoastră trebuie să respectați dialogul. Dacă nu respectați dialogul, o să vă opresc microfonul.”

Diana Șoșoacă: „Este Antena 3, unde oricum se opresc microfoanele și unde, de-a lungul anului trecut, am avut parte de un abuz psiho-emoțional

Mihai Gâdea: „Sunt convins. Se vede că sunteți abuzată doamnă.

După acest schimb de replici, Mihai Gâdea a anunțat o pauză publicitară. La revenirea în emisie, tot Gâdea a anunțat că Diana Șoșoacă a plecat din platou

În platou erau prezenți, pe lângă senatoarea AUR, și medicii Adrian Marinescu, Beatrice Mahler, dar și Mugur Ciuvică, Mirel Curea și Adina Alberts. Dintre cei prezenți în platou, doar medicii Marinescu și Mahler purtau mască. 

VIDEO. Momentul Mihai Gâdea - Diana Șoșoacă

Dialogul complet, dintre Gâdea și Șoșoacă

Diana Șoșoacă: Haideți domnul Curea, când v-ați făcut ultima data vaccinul antigripal?

Mirel Curea: Ultima oară în noiembrie anul trecut și în rest în toți anii.

Diana Șoșoacă: Și ceilalți care nu l-au făcut v-au îmbolnăvit pe dumneavoastră și invers?

Mirel Curea: N-am făcut niciodată forme grave.

Diana Șoșoacă: Domnilor doctori, mai există gripă

Mihai Gâdea: Domna avocat, cu toată dragostea, întrebările în emisiunea aceasta le pun eu.

Diana Șoșoacă: … văd că nu se mai vorbește despre ea.

Mihai Gâdea: Doamna senator, ce mai faceți:

Diana Șoșoacă: Foarte bine, mulțumesc! Vreau să pun și eu niște întrebări, că nu știu unde-I gripa.

Mihai Gâdea: Eu apreciez prezențele dumneavoastră la fiecare emisiune și eu invit pe toată lumea.

Diana Șoșoacă: Dar mă interesează! (peste Gâdea)

Mihai Gâdea: Ascultați-mă puțin… Să știți o chestie, la o doamna e ușor neplăcut, să nu vă dau lecții publice, dar mă puneți în situația aceasta, în momentul în care interveniți peste absolut oricine care vorbește e o chestiune lipsită așa de politețe și de ștaif.

Diana Șoșoacă: Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politețe o aveți dumneavoastră.

Mihai Gâdea: Într-un dialog, dumneavoastră trebuie să respectați dialogul. Dacă nu respectați dialogul, o să vă opresc microfonul.

Diana Șoșoacă: Este Antena 3, unde oricum se opresc microfoanele și unde, de-a lungul anului trecut, am avut parte de un abuz psiho-emoțional

Mihai Gâdea: Sunt convins. Se vede că sunteți abuzată doamnă.

Gâdea: Doamna Șoșoacă a plecat din emisiune.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Doar Gadea pune intrebari? Sa-i spuna cineva ca nu mai este pastor deocamdata. Sper sa se intoarca in promiscuitatea vietii religioase. ***
  • Astfel de situații sunt gândite dinainte, persoana în cauza ca și altele cu temperament asemănător sunt invitate înadins pt a ieși un circ în emisiune. Sunt provocați, și apoi vina este aruncata tot pe ei. Într adevăr respectiva doamna ar trebui sa se tempereze uneori, altfel risca sa fie împroșcata cu noroi de toți păcălici, însă de aici pana la ce se spune de dimineata pana seara despre dansa e cale lunga.
    Una peste alta, sper sa înceapă cât mai repede sesiunea parlamentara, ca să înceapă tot ce a propus în campania electorala.
  • Dictatura ***, ca-n filmul ala celebru. :) Comparativ cu duduia asta care are clar un dezechilibru psihic major, Gadea e chiar ok si n-am crezut ca o sa am vreodata cuvinte bune despre Gadea...
  • Din păcate încercarea unora de a face audiența prin invitarea unor personaje controversate, cu ieșiri la limita bunului simț, ca să nu mă refer la probleme de sănătate, se soldeaza cu esecuri...

Trimite un comentariu