Skip to main content

Nume nou la vârful agenției Oxygen. Un fost director executiv la GMP va conduce Strategia și Creația

 
Nume nou la vârful agenției Oxygen. Un fost director executiv la GMP va conduce Strategia și Creația

Nume la vârful agenției Oxygen. Este vorba despre Cristiana Belodan, fost director executiv la GMP Advertising (2017-2018) și consultant independent pe zona de comunicare și marketing.

Publicitate

A fost numită șefa departamentelor de Strategie și Creație la Oxygen (strategy and transformation director), de la începutul acestui an. 

„Va fi responsabilă cu integrarea tuturor competențelor sub umbrela noii poziționări full-service a agenției, cu dezvoltarea și consolidarea serviciilor Oxygen, precum și de conducerea departamentelor de Strategie și Creație”, spun reprezentanții agenției. 

Este membră în juriul Effie Romania și a International Advertising Association (IAA), cu peste 15 de ani de experiență în industria de advertising și comunicare.

Parteneriatul actual vine ca urmare a unei colaborări de aproape doi ani în care Cristiana Belodan, din rolul de Consultant Strategic, a condus procesul de repoziționare a Oxygen în agenție de comunicare full service. A avut un rol major în reconfigurarea noii identități de brand a agenției, în urma fuziunii cu Frank, anul trecut, mai spun oficialii Oxygen. 

De-a lungul timpului, a fost account manager la Graffiti BBDO (2008), senior account manager și account director tot la Graffiti BBDO (2009-2011).

A lucrat 7 ani și jumătate în agenția GMP Advertising, unde a fost client service director și executive director, potrivit contului de LinkedIn. 

Din 2018, a devenit consultant independent pe zona de comunicare și marketing.

Cristiana Belodan, despre noul rol:

„Am găsit în echipa Oxygen un partener ambițios, perfecționist și pasionat și sunt sigură că împreună vom seta noi standarde strategice & creative pentru campaniile clienților actuali și viitori. 2021 va fi un an în care creativitatea eficientă va juca un rol și mai important decât în anii trecuți. Astfel, am acceptat cu drag oportunitatea de dezvolta în continuare produsul creativ și experiența Oxygen în toate domeniile comunicării”, a spus aceasta.

Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliu are clienți precum: Enel, BCR, Arctic, Olympus, Betano, Moncler, BERD, Sensiblu (Batiste, SPLAT, L’Occitane, iWhite, Apivita), Garanti BBVA, Nestlé, Skoda, Total Romania, VEKA Romania, Huawei, Siniat – Grupul Etex, VEEAM, Fashion House, Selgros, Snow, Masculan, Gregory’s România, Sony Pictures AXN, Intesa Sanpaolo, PPD România, Gruppo Campari (Campari, Aperol), Aquavia, DELL, DIAGEO, Skechers, Dentons, Prime Kapital, Don Pedro și Green Cola.

Are și un birou în Cluj-Napoca (din 2018), pe lângă cel din București. 


Citește și: GMP Advertising are un nou director executiv după plecarea Andreei Nemens


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu