Skip to main content

Vlog de sarcină, cu actrița Olimpia Melinte din Vlad. Va fi pe Pro TV Plus

 
Vlog de sarcină, cu actrița Olimpia Melinte din Vlad. Va fi pe Pro TV Plus

Actrița Olimpia Melinte, care-i dă viață personajului Eliza în serialul Vlad, va avea o emisiune online. Se vede pe Pro TV Plus și va fi un fel de vlog de sarcină.

Ea își va documenta sarcina, după cum anunță și Pro TV.

Publicitate

Emisiunea se numește Olimpiada mamicilor și va avea un episod nou în fiecare miercuri. 

În fiecare episod, actrița va aborda subiecte de interes pentru mămici sau viitoare mămici, alături de specialiști din diverse domenii. 

Invitata primului episod va fi Anca Sultan, medic specialist obstetrică ginecologie. Vor discuta despre toate analizele de care are nevoie o femeie însărcinată, atât în timpul sarcinii, cât și înainte. 

„Olimpiada mămicilor este un vlog creat special pentru femeile însărcinate dar și pentru cele care își doresc să devină mămici. Am pus cap la cap o serie de informații și întâlniri cu specialiști din diferite domenii pentru a le oferi viitorilor părinți o serie de întâlniri virtuale cu medici sau profesioniști din diferite domenii care să le răspundă la marile curiozități din perioada sarcinii dar și de după. Ideea mi-a venit în clipa în care am început să mă lovesc de tot felul de întrebări fără răspuns și curiozități pe care le am încă din primele zile de sarcină”, spune Olimpia Melinte.

La finalul anului trecut, actrița a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. 

Despre serialul Vlad nu se cunosc detalii în acest moment. Sezonul trei, filmat în pademie, s-a încheiat în noiembrie 2020. Din februarie Pro TV a pus, în zilele de luni (ziua tradițională a serialului Vlad), o ediție Românii au talent. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu