Skip to main content

VIDEO. NOU. Podcast cu Melania Medeleanu. Primul episod: adolescenții și depresia. „Podcastul apare de câte ori simțim nevoia"

 
VIDEO. NOU. Podcast cu Melania Medeleanu. Primul episod: adolescenții și depresia. „Podcastul apare de câte ori simțim nevoia"
Foto: Facebook / Melania Medeleanu

Nou pe piață. Un podcast despre subiecte mai puțin dezbătute este realizat de Melania Medeleanu pentru Asociația Zi de Bine, unde este cofondatoare. Abordează mai multe teme și producția se realizează în funcția de cauza pe care o susține Asociația în luna respectivă.

Podcastul este doar în format audio și apare, de obicei, vinerea. Medeleanu a moderat primul episod pe 22 ianuarie și a avut ca temă principală „adolescenții care se confruntă cu depresia”.

Publicitate

În continuare un scurt interviu cu Melania Medeleanu.

Paginademedia.ro: De ce te-ai gândit să faci acest podcast?

Melania Medeleanu:Mi s-a părut că trebuie să abordăm subiectele peste care nu s-a pus suficientă lumină și prioritatea pentru a ajunge la oameni este prin intermediul podcastului. Este unul dintre cele mai ușoare mijloace de a ajunge la mai mulți ascultători.

Spre exemplu, am întâlnit-o pe Ilinca, mama unei fete care și-a luat viața și am decis că nu mai putem amâna podcastul (nr.red e subiectul primului podcast), pentru că povestea e relevantă pentru mai mulți părinți care au adolescenți în casă.”

Paginademedia.ro: Ce subiecte vei aborda la podcast?

Melania Medeleanu:De fiecare dată podcastul este dedicat cauzei Asociației pe care o susține în luna respectivă. Adică sănătate mintală, doliu, educație, incluziune socială, mediu, etc. Un subiect pe lună, deci 12.”

Paginademedia.ro: De câte ori va fi podcastul pe săptămână? E doar în format audio sau va fi și video?

Melania Medeleanu: „Podcastul apare de câte ori simțim nevoia. Apare vinerea, dar nu știu dacă în fiecare vineri sau o singură vineri în luna respectivă. Este doar în format audio”.

VIDEO. Primul episod al podcastului „Zi de Bine”

 

CITEȘTE ȘI: FOTO. Melania Medeleanu, despre televiziune: "Ion Cristoiu și Sergiu Toader, dar și alți oameni cu care m-am intersectat, m-au ajutat să ies din stereotipul cititoarei de prompter"

CITEȘTE ȘI: Melania Medeleanu pleacă de la Prima TV

CITEȘTE ȘI: Melania Medeleanu, Personalitatea Anului la Gala IAA. Proiectul Magic Home, premiat și la altă categorie. Matei Psatta și Dragoș Stanca printre laureați

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu