Skip to main content

Melania Medeleanu, Personalitatea Anului la Gala IAA. Proiectul Magic Home, premiat și la altă categorie. Matei Psatta și Dragoș Stanca printre laureați

 
Melania Medeleanu, Personalitatea Anului la Gala IAA. Proiectul Magic Home, premiat și la altă categorie. Matei Psatta și Dragoș Stanca printre laureați
Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu | fondatorii MagiCamp și Magic Home)

PREMIILE IAA. Melania Medeleanu, co-fondatoare MagiCAMP, a obținut distincția Personalitatea Anului 2018, în cadrul Galei Premiilor De Excelență IAA.

De asemenea, pe lângă Personalitatea anului - premiu dat prin votul publicului din sală, Melania Medeleanu a mai obținut și un al doilea premiu la categoria Creativity 4 Better, pentru Campania Magic Home, una dintre cele mai de impact campanii sociale ale anului 2017.

Publicitate

La finalul celor 23 de zile, 636 de oameni au stat non-stop pe scaunul suferinței, lângă un pat de spital, pentru a strânge 100.000 de SMS-uri.
Scopul: amenajarea centrului Magic Home, refugiul părinților cu copii bolnavi de cancer, care vin la tratament la Institutul Oncologic București. (Despre campanie, pe larg, AICI).

Cine au mai fost premiați de IAA - Internațional Advertising Association:

Matei Psatta și Bogdan Savonea s-au numărat printre, de asemenea, printre laureații IAA de marți. Platforma dezvoltată de echipa acestora, The Pole Socitey, a obținut Premiul pentru inovație în tehnologie.

Echipa formată de Bogdan Savonea, Matei Psatta, Sergiu Gruiță și Mihai Pocorschi au dezvoltat o platformă pentru outdoor digital, care a obținut în urmă cu câteva luni finanțare de la Techstars Dubai, pentru a realiza prima rețea interconectată la nivel global de ecrane digitale indoor și outdoor :

“Am început să ne interesăm și am realizat că e această mare oportunitate de a transforma outdoor-ul digital în ceva cu adevărat smart. Am vrea să fim acest Google ADS sau Facebook ADS pentru outdoor digital”, a spus Matei Psatta într-un interviu pentru Paginademedia.ro (pe larg, AICI).

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, lista Premiilor de Excelenţă IAA 2018:

 • Premiul Personalitatea Anului în Marcom: Melania Medeleanu.
 • Premiul pentru Educație în Marcom: Alexandru Negrea pentru cursurile și întâlnirile Social Smarts.
 • Premiul pentru Inspirație: Marius Cristea și Ioanei Dogaru, Iqads, pentru competiția creativă locală, Fibra.
 • Premiul Creativity 4 Better: Melania Medeleanu, pentru campania Magic Home, mai exact pentru un efort national de solidaritate cu familiile copiilor bolnavi de cancer.
 • Premiul pentru inovație în tehnologie: Bogdan Savonea și lui Matei Psatta pentru The Pole Society.
 • Premiul pentru Dialog Constructiv cu Autoritățile: Oanei Cociașu, președinte RAC, pentru parteneriatul funcțional cu CNA.
 • Premiul România 100: Cristina Florescu, Rewe Group, pentru integrarea ideei de centenar în campaniile unui brand comercial, Penny.
 • Premiul de Excelență pentru promovarea "Romaniei ca Hub Global Creativ”: Dragoș Stanca, președinte al BRAT, pentru modul în care a transformat ICEE Fest, festivalul de tehnologie din Europa de Est.
 • Premiul de Excelență Young Professionals: Xenia Muntean, CEO Planable, pentru proiectul Planable, o platforma a cărui scop este comunicarea între firme și managerii de rețele sociale.
 • Premiul de Excelență al Boardului IAA: Dana Războiu, inițiator al proiectului Nație prin Educație, competiție de tehnologie pentru elevii de liceu.
 • Premiul de Excelență al Senatului IAA: Măriuca și Florin Talpeș, Fondatori Bitdefender.
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu