Skip to main content

Pro TV anunță grila de primăvară. Show-urile grilei: Românii au Talent, Las Fierbinți și Imperiul Leilor, printre atracții. Revine și Profu cu un nou sezon

 
Pro TV anunță grila de primăvară. Show-urile grilei: Românii au Talent, Las Fierbinți și Imperiul Leilor, printre atracții. Revine și Profu cu un nou sezon

GRILA DE PRIMĂVARĂ. Cu ce emisiuni va "defila" Pro TV în grila de primăvară? Sunt producțiile "tradiționale" - cum sunt Românii au talent sau Las Fierbinți - dar și noi sezoane din Șef sub acoperire sau Profu'. Grila nu punctează, deocamdată, detalii despre zilele de difuzare ale unora dintre emiunii de la început de 2021.

Cea mai importantă schimbare: Românii au talent, cea mai urmărită producție, va avea câte două zile pe săptămână, după cum și Paginademedia.ro a scris AICI. Se știe că sezonul 11 va începe pe 5 februarie, dar nu se cunoaște și a doua zi de difuzare.

Publicitate

Așadar, grila Pro TV din primăvară, via protv.ro:

Românii au talent - Show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș vine cu o noutate absolută: se va difuza două zile pe săptămână. Și juriul va fi diferit față de sezonul anterior. Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre. Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu au rămas în continuare.

Imperiul Leilor - Emisiunea revine cu al doilea sezon în această primăvară, iar Pro TV a anunțat investitorii: Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Șucu, Mohammad Murad și Dragoș Petrescu. Vezi o galerie foto cu investitorii, AICI

Las Fierbinți - Un nou sezon va debuta din februarie cu „o serie nouă de aventuri, mult umor și situații absurde din care vor încerca să iasă celebrele personaje”, mai spun cei de la Pro TV.

Șef sub acoperire - Revine și emisiunea în care șefii devin angajați și își supraveghează angajații. Pentru primul sezon, postul din Pache Protopopescu a încasat și o amendă din partea CNA. Detalii, AICI.

Profu - Revine cu al doilea sezon. Producția cu Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu a avut audiențe modeste cu redifuzarea primului sezon, motiv pentru care Pro TV a mutat serialul după miezul nopții.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • Of mare e frustrarea
  Singurul motiv pe care il ai tu de zici asta,este pentru ca te supăra adevărul si zici de mine
  Daca era o problemă internațională(așa vrei tu sa pară) imi zicea asta si Marian,Sabina,Syn etc
  "Esti precum Monica Tatoiu care comentează peste tot"
  Aha....dar tu nu comentezi sau doar mi se pare?
  Am dreptul la opinie exact ca si tine
  Ia vezi mai verifica si alte comentarii..
  Marian :"Sabina cred ca luni marti si joi va fi Las fierbinti si pe urma emisiunile pentru inceput vinerea si sambata RAT si duminica filmul pro sau luni va fi film si dupa sefi sau imperiul leilor , miercurea ramane de vazut dar hai sa nu ne mai amagim si sa vedem cand vor incepe in curand ,"
  Ia vezi aici nu sunt greseli?
  O ba da dar nu zici nimic pentru ca e fan pro
  (Marian n-am nimic cu tine,era un exemplu)
  Ia vezi ca ai ratat o căciuliță la un "ă"
  Uite de acum sa fac numai greșeli ca să-ți fac in ciudă
  Si am sa laud PRO TE VE sa vezi oare mai raspunzi:)
  Dacă vrei sa răspunzi la un comentariu,spune fix de conținutul acestuia si mesajul lui,nu dacă am ratat o virgulă
  Pari fată deșteaptă ....nu ai ce căuta printre noi ăștia "proști"
  Hai seară bună
 • @Mario: iar comentezi ca Vulpiță fără sa ai punctuație și gramatica corecta? MarioVulpita îți rămâne numele după cum te exprimi...o sa te eclipseze Viorel dacă scrie ceva pe aici:) ești precum Monica Tatoiu care comentează peste tot din lipsa de ocupație. Măcar ea e la pensie. Pensie buna, nu ajutor social;)
 • Nu stiu daca las fierbinti va avea mare impact având in vedere ca este o ora jumate din care jumătate de oră e publicitate
  Si mai este si concurent cu chefi la cuțite
 • Cele doua reality show-uri (nr The Amazing Race Romania-Cursa Supremă și Asia Express) sunt în pregătire pentru sezonul de toamnă, și vor fi produse de cele două televiziuni numai dacă pandemia va permite acest lucru. Ambele sunt programe complexe ce presupun filmări în locuri aglomerate și nesigure din punct de vedere epidemiologic. Nu există vreun format de dans în pregătire momentan la Pro Tv, se pare că erau doar niște zvonuri, iar din informațiile mele Vlad nu va mai fi.
 • Luni, marți, miercuri • Las Fierbinți 20:30
  Joi, vineri • Românii au talent 20:30
  Sâmbătă, duminică • Filmul Pro

  Șef sub acoperire • luni 21:30
  Profu’ • marți 21:30
  Imperiul Leilor • miercuri 21:30
 • Sabina cred ca luni marti si joi va fi Las fierbinti si pe urma emisiunile pentru inceput vinerea si sambata RAT si duminica filmul pro sau luni va fi film si dupa sefi sau imperiul leilor , miercurea ramane de vazut dar hai sa nu ne mai amagim si sa vedem cand vor incepe in curand ,
 • Programul va fi (cel mai probabil) ca in anii trecuti.
  Luni - 20:30 film, 22:30 film, 00:30 stiri
  Marti - 20:30 Las Fierbinti, 21:30 Profu, 22:30 film, 00:30 stiri
  Miercuri - 20:30 Imperiul Leilor, 22:30 Film, 00:30 stiri
  Joi - 20:30 Las Fierbinti, 21:30 Sef sub acoperire, 22:30 Film, 00:30 stiri
  Vineri - 20:30 Romanii au talent, 22:30 film, 00:30 film
  (aici urmeaza programul nou)
  Sambata - 20:00 Romanii au talent, 22:00 film, 00:00 film
  Duminica - 20:00 Filmul PRO, 22:00 film, 00:00 film
 • Marian, cred ca vor pune Las Fierbinti 3 zile pe saptamana .Uite ce zice aici :


  Las Fierbinți continuă cu o porție în plus de comedie. Cel mai urmărit serial din România prezintă o serie nouă de aventuri, mult umor și situații absurde din care vor încerca să iasă celebrele personaje.

Trimite un comentariu