Skip to main content

Profu’, lăsat corigent de Pro tv. Las Fierbinți îi ia locul. Antena 1 merge pe „rețeta” Asia Express

 
Profu’, lăsat corigent de Pro tv. Las Fierbinți îi ia locul. Antena 1 merge pe  „rețeta” Asia Express

Modificări în grilele Pro TV și Antena 1 începând cu acest weekend. Dacă Pro TV a decis să scoată serialul Profu' din prime-time și să-l înlocuiasă cu o reluare din Las Fierbinți, Antena 1 redifuzează sezonul 3 Asia Express timp de patru zile pe săptămână începând cu acest weekend, apoi de câte trei ori.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare schimbările din grilele Pro TV și Antena 1:

Pro TV:

Publicitate

Pro TV scoate din grila de prime-time serialul Profu și aduce o reluare din Las Fierbinți sâmbătă, de la ora 20:00. Postul din Pache Protopopescu a programat de la 22:00 filmul „Mumia”, din 1999. Profu a fost reprogramat după miezul nopții, de la 00:30.

Schimbarea vine în contextul în care Profu' a scos rezultate de audiență modeste. Sâmbătă, 9 ianuarie, de exemplu, serialul Profu' a pus Pro TV pe locul trei pe toate segmentele de public, pe intervalul cu Survivor România, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Duminică, de la 20:00, rămâne seara filmului. Pro TV va difuza producția ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”, din 2017, iar de la 22:30 filmul „Calul de luptă”, din 2011.

Antena 1:

Antena 1, în schimb, a renunțat la filme pentru zilele de weekend. Postul Intact va redifuza sezonul 3 Asia Express, care a adus audiențe foarte mari în primăvara anului 2020. (Vezi audiențele finalei, AICI)

Asia Express 3 se va redifuza începând de joi, 14 ianuarie, cu patru episoade săptămâna aceasta după următorul program:

  • Joi, de la 22:30 (după debutul serialului Adela)
  • Vineri, de la 20:30
  • Sâmbătă, de la 20:00
  • Duminică, de la 20:00

Începând din 22 ianuarie, Asia Express 3 se va revedea câte trei zile pe săptămână, vineri, sâmbătă și duminică. Anunțul redifuzării sezonului Asia Express 3 a fost făcut și de Speak (Ștefan Sprianu), finalist al sezonului 3, care a făcut un video special pe Youtube. VIDEO, AICI.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu