Skip to main content

Cristi Brancu, de la Antena Stars la Prima TV. Face VIP Exclusiv

 
Foto: Prima TV
Foto: Prima TV

Realizatorul Cristi Brancu revine cu emisiunea „Exclusiv VIP”, la Prima TV. Producţia va debuta din luna martie.

Publicitate

Emisiunea va conţine „interviuri exclusive cu diverse personalităţi româneşti, poveşti emoţionante din viaţa lor, precum şi cele mai fierbinţi subiecte ale zilei”, spun cei de la Prima TV.

Cristi Brancu, despre trecera la Prima TV:

“Ne întoarcem proaspeţi şi în forţă, în direct pentru a fi primii cu Prima! Cel mai dinamic canal de televiziune al momentului este acum locul în care fiecare moment înseamnă o evadare din banal.

Exclusiv VIP cu Cristi Brancu promite să aducă vedete şi oameni spectaculoşi ale căror povesti şi noutăţi îţi fac inima să bată. Vreau ca telespectatorii să privească realitatea altfel, astfel încât să găsească emoţia, surpriza din lumea VIP-urilor.

Împlinesc 30 de ani de media în 2021 şi cred că tot ce am adunat în aceşti ani a fost doar o repetiţie pentru marele spectacol care începe acum, din martie la Prima TV!”

Prima TV a anunţat, în ultimul timp, mai multe emisiuni noi în grilă: Focus la Prima Oră (Detalii, AICI), Hai cu fetele! (Detalii, AICI), Insider Politic (Detalii, AICI), Poezie şi delicateţuri, cu Mircea Dinescu (Detalii, AICI) sau noutăţi la Starea Naţiei (Detalii, AICI).

Citeşte şi: EXCLUSIV. Mircea Dinescu se mută cu emisiunea Politică şi Delicateţuri de la TVR

Cristi Brancu, 13 ani la Antena Stars

Brancu a plecat de la Antena Stars în primăvara lui 2020, când au fost restructări masive în grupul Intact din cauza pandemiei şi stării de urgenţă.

Brancu şi-a anunţat pe 9 aprilie urmăritorii de pe Instagram că pleacă de la Antena Stars: „9 aprilie. Este astazi. Este ziua in care sarbatoresc mereu. Pe 9 aprilie, a inceput cariera mea TV. 9 aprilie 2007 este data difuzarii primei emisiuni in direct Agentul VIP, apoi @agentiavip.

Azi se implinesc13 ani, cu peste 3000 de emisiuni in direct si momente senzationale! Va multumesc pentru prietenia acestor 13 ani si numai o pandemie putea amana viitoarea noastra intalnire. Ramanem impreuna!”, scria el anul trecut.

Cristi Brancu a continuat să realizeze emisiunea în online, pe canalul său de Youtube, până să primească oferta de la Prima TV.

El realiza emisiunea „Agentul VIP” încă din 2007, când s-a lansat Antena 2. A continuat şi odată cu rebranding-ul în Antena Stars timp de şapte ani. Brancu modera producţia la Antena Stars alături de Majda Aboulumosha.

„Agentul VIP” a primit şi câteva sancţiuni din partea CNA, pentru mai multe derapaje. Detalii, AICI.

CITEŞTE ŞI: Agentul VIP, taxat de CNA pentru vulgaritate

CITEŞTE ŞI: „Au intrat cu picioarele în viaţa lui”. A lui Pomohaci. Curiozităţile care i-au adus o amendă Antenei Stars

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ambruș george doru Ambruș george doru
    Buna seara cristi brancu sunt geo ambrus si as vrea, sa vin la tine in emisiune sa promovez o noua melodie as fi onorat sa mai colaboram,, asteot un raspuns de la, tine,, nr meu de tel 0755563241
  • Irinel Irinel
    sa dati si audientele emisiunii, cand incepe.
  • Very Impotent People Very Impotent People
    O televiziune nu e o masina careia ii poti face rapid un tuning: PrimaTV asta incearca sa faca, investitii putine in studiouri, resurse si echipamente, dar pretentii mari peste noapte, cu toti banii bagati vedete care sa creasca rating-ul. Ceea ce nu inteleg acesti mari noi patroni este ca o vedeta e parte dintr-un tot, dintr-o echipa - degeaba aduci vedeta si o intampini la poarta cu caruta ta improvizata! Nepricepere 100%, cum ajung televiziunile pe mâna astora de n-au habar?! Vor deveni un fel de National TV 2 - chiar, Corina Chiriac cand vine?
  • Gelicar Gelicar
    Geo, oricine e de înlocuit se poate fără

    Nu stie postacul ce sa mai abereze. Hahahaha. Cand erau la Antenuta, ii lauda in fiecare zi. Cand pleaca, ne zice ca se poate fara ei. Vai de mintea postacului. Hahahha
  • Maria Maria
    Cu toate ca ăștia de la Prima iau toate vedetele din toată mass media ,măcar să-i folosească cum trebuie
    Adică...imi aduci doi jurnaliști de la [OBSERVATOR] si îți bati joc de ei
    Andreea Bercleanu a plecat dintr-o navă spațială (ma refer la platoul observator)si dintr-o redacție de nota 10 ,într-un platou cât o cameră de cămin, verde cu "o tehnologie unică in România " si care arată oribil ,iar redacția aia e uau ,lângă Telekom Sport si posturile Clever MEDIA
    Oricum e mai bun față de cel vechi,care l-au folosit ani de zile si au prezentat 100 de emisiuni in el si arată ca un cos de gunoi
    Daca nu ma înșel, si Cristina Țopescu la apucat,Na poznă
  • BigMother BigMother
    Prima TV văd că a adus conceptul "Rabla" in televiziune. E un soi de REMAT pentru "vedete". Sloganul statiei ar trebui schimbat în "Reciclare, Refolosire, Recondiționare"
  • jk jk
    Circo
    Pai ultimul loc de munca la tv acolo a fost,la Antena Stars
  • circo circo
    Din articol, înțeleg că titlul e greșit. Nu trece de la Antena Stars la Prima pentru că nu mai este la Antena Stars de aproape un an.
  • B.A.M B.A.M
    Simona, mai mult un post al PROSCRIȘILOR din mass-media românească!!! Pentru că toate persoanele despre care vorbesc:
    -Selly și Bebe Cotimanis promovați de PRO TV
    -Andreea Bereceanu și Daniel Osmanovici de la Antena 1
    -Dragoș Pătraru (România TV, DIGI 24, TVR 1)
    -Radu Banciu de la B 1 TV
    -Cristi Brancu de la Antena Stars
    -Mircea Dinescu de la TVR 1
    sunt persoane cu NOTORIETATE și IMAGINE PUBLICĂ PUTERNICĂ care au intrat în diverse conflicte cu posturile unde au lucrat și au văzut în PRIMA TV un fel de oază de libertate de exprimare și de opinie...
    Că de audiență ÎNCĂ nu poate fi vorba...
  • SIMONA SIMONA
    Oficial Prima Tv a devenit cosul de gunoi a tuturor televiziunilor
    I-au reciclat pe Osmanovici si Berecelanca si nu au facut nimic
    Pe Bebe Cotimanis pe Pătraru si mai nou pe domnul din poză
  • Mos Dan Mos Dan
    Nu mai are nimic de spus. S-au dus asii lui din maneca.
  • A. A.
    Off-topic intr-un fel, dar pe de alta parte very on point: in caz ca nu ati ras azi, va recomand acest video, are 20 de minute, dar va promit ca o sa radeti cu spume si ca nu o sa va para rau ca l-ati urmarit. Este... ceva de nedescris. De vazut mai ales pt. cei care au fost fani Dl. Goe & Caragiale. Cu placere! :)

    Video: https://www.youtube.com/watch?v=fHq7KfVqZMg&t=465s
  • Mile Mile
    Geo, oricine e de înlocuit se poate fără
  • geo geo
    Chiar ma intrebam ce s-a intamplat, la inceputul pandemiei, acum un an in urma, cu Cristi Brancu si a lui emisiune, apoi cu Mihai Morar si a lui emisiune...Cristi, iti doresc multa bafta si poate îi găsește un loc de muncă bine plătit, a se citi emisiune, și lu nevastă-ta, ca si ea a disparut de la Antena Stars, de multă vreme. Nu că i-am simți lipsa...
  • constantin cozma constantin cozma
    felicitari cristi

Trimite un comentariu

sus