Skip to main content

TRANSFER. Cristi Marin, de la Digi 24 la Producător General Antena 3

 
Foto: Inquam Photos
Foto: Inquam Photos

MUTARE. Cristi Marin, producător la Digi 24, va fi, din luna martie, Executive Producer Antena 3, adică producător general, în noua schemă de organizare a staţiei de ştiri.

Publicitate

Practic, Cristi Marin va fi unul dintre cei trei coordonatori ai departamentului Programming din Antena 3, care va arăta astfel:

  • Head of Programming - Sabina Iosub
  • Executive Producer - Producător General: Cristi Marin
  • Head of Content - Iulian Budoi

În noua formulă de organizare a postului Antena 3 (despre care Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici) sunt câteva departamente distincte: News Gathering, Programming, Redacţia CNN Hour (emisiune care se va lansa în primăvară), Online, Marketing.

Dacă departamentul de News Gathering adună ştirile (şi grupează reporterii, carele de transmisie şi EOD - Editors of the Day), partea de Programming se ocupă de "împachetare" şi cuprinde redactorii, editorii şi producătorii.

Vezi noua structură a postului Antena 3, cu poziţii şi coordonatori, aici

Cristi Marin este unul dintre cei mai experimentaţi producători de ştiri, cu experienţă de aproape 20 de ani.

Aproape 10 ani a fost producător la Realitatea TV (2004-2013). A urmat o perioadă la Digi 24, apoi la TVR, unde s-a ocupat de conducerea executivă a departamentului de ştiri.

În 2017, Cristi Marin a venit în Ringier, ca producător general al departamentului video, de unde a plecat un an mai târziu.

Din 2018, a lucrat la TVR (în proiectul preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, unde postul public a fost Official Broadcaster), apoi o perioadă la Ringier şi la Aleph News. Din iunie anul trecut, s-a întors la Digi 24, ca producător executiv pe mai multe jurnale.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Noua formulă de organizare Antena 3. Schimbări majore. Sabina Iosub, Head of Programmig. Cine conduce în noua schemă

Citeşte şi: Producătorul general pe zona de video pleacă din Ringier

Citeşte şi: Noul redactor-şef de la Libertatea vine de la TVR. La fel şi noul producător general video

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Mai mult de cateva luni nu ii dau..uitati-va pe CV la cate televiziuni a orbitat...la alepf a stat cateva luni :))).
  • didi didi
    am un respect deosebit pentru cristi marin cu care am lucrat ani de zile la realitatea in perioada sov. un profesionist desavarsit.
  • DODO DODO
    un mercenar fara coloana
  • Cornel Cornel
    Pacat. Cristi e un om bun si un profesionist. Va descoperi repede ca e fractura logica intre ce stie sa faca si ceea ce trebuie sa faca la Antena 3. Plus ca nu se va putea intelege cu ceilalti sefi de pe acolo, pentru ca aia nu au treaba cu jurnalismul, sunt lachei de serviciu. Cu unii am lucrat, inclusiv sin astia nou promovati si aveau probleme mari cu cratimele si pluralul unor cuvinte, deci...
    Din nefericire e o tendinta a ultimilor ani sa ajunga sefi de redactii oameni care nu sunt jurnalisti: am vazut producatori de stiri care nu au scris o stire in viata lor, nu au facut teren, nimic. Au sarit de la asistent de productie, adica aproape nimic, la producator. Se intampla la TVR, Digi, B1 si altele. De aici si calitatea stirilor ...Cristi era o exceptie, asa ca nu-i dau mai mult de un an la Antene....Oricum, bafta Cristi!
  • Boronete Boronete
    care principii liberale

    Aici esti postacule ? Ce a facut Antenuta ta aseara ? Zero BARAT ! Nu comentezi pe stirea respectiva ? Supara adevarul nu ? Doare tare nu ?
    ***
  • Mos Dan Mos Dan
    Poate sa-mi explice cineva si mie, o persoana simpla din popor, de ce este Sabina Iosub asa de plina de succes? Nu-mi spuneti de mama, ca nu cred ca este asa puternica. Iosub vorbeste engleza ca... nu cred ca se uita cineva la beEU, totusi ea se plimba prin Europa pe banii televiziunii, apoi vine si se da in balti. ...cred ca ea e slabiciunea pastorului, nu-mi explic altfel.
  • mile mile
    care principii liberale
  • mile mile
    ***
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Alt traseist. Banul contează. Nu principiile.

Trimite un comentariu

sus