Skip to main content

COMUNICAT. Patru metode de a-ţi proteja telefonul de lovituri

 
Foto | Pixabay.com
Foto | Pixabay.com

COMUNICAT. Indiferent de cât de avansat este modelul de smartphone pe care îl ai, acesta este încă destul de fragil. Sunt suficiente câteva secunde de neatenţie pentru ca investiţia ta să necesite o suma mare de bani pentru reparaţii serioase. Desigur, este mult mai uşor să previi decât să repari, aşa că îţi prezentăm în acest articol câteva metode de a-ţi proteja telefonul de lovituri.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

1. Foloseşte o husă de telefon

Cu siguranţă ţi-ai scăpat la un moment dat smartphone-ul şi ai sperat din tot sufletul să nu aibă carcasa spartă sau ciobită. Ori poate ai vrut să faci o poză, dar aparatul ţi-a alunecat din mână şi s-a lovit de ciment.

O husă pentru iPhone, Samsung sau oricare altă marcă de telefon este extrem de utilă în astfel de momente.

Acest accesoriu te salvează din situaţii limită, protejându-ţi eficient dispozitivul împotriva şocurilor, însă şi a prafului sau a apei. Pe lângă toate astea, telefonul tău va arata mai bine dacă foloseşti o husă de calitate.

2. Optează pentru o folie de protecţie

Aplică o folie de protecţie pe ecranul smartphone-ului şi uită de grija crăpăturilor şi a zgârieturilor.

Pe cât de subţire şi accesibil la preţ este acest accesoriu, pe atât de mare este importanţa sa pentru integritatea dispozitivului mobil.

Pe lângă clasica folie, poţi alege şi un set format din stratul de protecţie pentru display şi unul special realizat pentru lentila foto a telefonului. Dincolo de accidente, acest accesoriu ajută şi la întreţinerea telefonului, fără a crea dificultăţi în utilizarea ecranului.

3. Curăţă-l frecvent

Chiar dacă foloseşti o husă şi o folie de protecţie, este recomandat ca, ori de câte ori ai ocazia, să foloseşti şerveţele speciale pentru a-ţi curăţa telefonul mobil.

Acestea vor îndepărta praful, reziduurile şi urmele de pe aparat şi vor dezinfecta întreaga suprafaţă.

În caz contrar, dacă îţi loveşti dispozitivul, rişti să se zgârie mai uşor, iar semnele să fie mai adânci. În plus, dacă nu te ocupi de acest aspect, există posibilitatea să contactezi diverse afecţiuni dermatologice.

4. Nu-ţi ţine smartphone-ul în buzunarul din spate

Dacă faci asta, te poţi aşeza din greşeală pe el, iar dispozitivul se poate zgâria sau chiar sparge, în ciuda faptului că ai o folie de protecţie aplicată de ecran.

Mai mult, buzunarul din spate este un loc vizat de hoţi, aşa că nu te supune riscului de a fi tâlhărit.

Pune în aplicare aceste metode şi apără-ţi telefonul inteligent de lovituri!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus