Skip to main content

COMUNICAT. SES: Noi contracte multianuale cu o serie de televiziuni publice din Europa

 
COMUNICAT. SES: Noi contracte multianuale cu o serie de televiziuni publice din Europa

COMUNICAT. SES anunţă semnarea în 2020 a mai multor contracte multianuale pentru capacitate pe satelit cu o serie de televiziuni publice din Europa, în valoare de peste 66 milioane de euro.

Publicitate

Contractele semnate pe de mai mulţi ani întăresc poziţia SES de lider în distribuţia de conţinut

Milioane de gospodării din Europa echipate cu televiziune prin satelit vor putea continua astfel să vizioneze conţinut SD şi HD livrat cu cea mai înaltă fiabilitate.

Între companiile media care au semnat înţelegeri cu SES menţionăm ARD şi ZDF în Germania, BBC în Marea Britanie, BVN în Olanda, precum şi TV5Monde şi France 24 în Franţa, prin partenerul Globecast.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În condiţiile în care aproape întreaga populaţie globală a fost afectată într-un fel sau altul de restricţiile impuse de pandemia COVID-19, radiodifuzorii au înregistrat o creştere rapidă a audienţei, pe toate categoriile de vârstă, care urmăreşte programele televiziunii liniare pentru a se informa pe marginea pandemiei, din ştiri oficiale şi de încredere.

Creşterea consumului de conţinut linear în 2020 a subliniat rolul satelitului ca cel mai fiabil mod de a ajunge la cea mai amplă audienţă posibilă, la cea mai înaltă calitate aşteptată de public.

Cele mai recente înţelegeri semnate de SES ilustrează modul în care companiile media europene exploatează sateliţii SES de la poziţiile orbitale 19,2O Est şi 28,2O Est pentru a transmite semnalul TV în peste 89 milioane de gospodării, depăşind astfel alţi operatori de satelit sau tereştrii.

„Furnizarea de programe TV cu informaţii de încredere şi divertisment de calitate este foarte importantă în perioade de criză. Suntem încântaţi să-i ajutăm pe ARD, ZDF, BBC, TV5Monde, France 24 şi BVN - unii dintre cele mai mari radiodifuzori europeni - să ajungă la cât mai mulţi oameni prin serviciile lor”, a declarat Steve Collar, CEO SES

„Satelitul este o resursă de nepreţuit pentru distribuţie şi va rămâne aşa şi în viitor, oferind companiilor media cea mai largă acoperire, o fiabilitate de neegalat, lăţime de bandă eficientă şi abilitatea de a furniza conţinut de calitate înaltă către milioane de gospodării în Europa.”

Urmăriţi-ne:

Social Media
Blog
Media Library

Despre SES

SES are o viziune curajoasă în a oferi experienţe extraordinare oriunde pe glob, prin distribuţia conţinutului video de cea mai înaltă calitate şi oferind conectivitate neîntreruptă. Ca lider în soluţiile globale de conectivitate pentru conţinut, SES operează singura constelaţie multi-orbită de sateliţi, oferind acoperire globală şi performanţă înaltă, inclusiv sistemul de latenţă joasă O3b, pe orbită medie.

Prin utilizarea unui reţele extinse şi inteligente, pregătită pentru soluţii cloud, SES este capabilă să ofere soluţii de conectivitate de înaltă calitate oriunde la sol, pe apă şi în aer, şi este partener de încredere al celor mai importante companii de telecomunicaţii din lume, operatori de telefonie mobilă, guverne, furnizori de conectivitate şi servicii cloud, platforme video şi deţinători de conţinut.

Reţeaua video a SES transmite peste 8.200 de canale şi acoperă peste 367 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conţinut liniar şi non-liniar. Compania este listată la bursele de la Paris şi Luxembourg (Semn: SESG). Mai multe informaţii sunt disponibile la: www.ses.com.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus