Skip to main content

Emisiunea lui Fuego revine la TVR 2 cu un nou sezon. Andreea Marin şi Cove, printre primii invitaţi

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Paul Surugiu (Fuego) revine cu un nou sezon al emisiunii „Drag de România Mea”, pe TVR 2.

Publicitate

Sezonul 6 al producţiei va debuta duminică, 4 aprilie, de la ora 15:00.

Printre invitaţii primei ediţii se numără Andreea Marin, Mihaela Tatu, Cristian Faur şi Gabriel Coveşeanu (Cove). Tot duminică vor veni în platou Alexandra Ungureanu şi Alexandra Crăescu, dar şi doi reprezentanţi ai folclorului românesc - Codruţa Rodean şi Bogdan Cioranu.

Paul Surugiu (Fuego), despre noul sezon:

„Cred că suntem o alternativă bună la tot ce se vede pe la televizor! Ne facem treaba cu profesionalism, cu decenţă şi încercăm să aducem şi informaţie, dar şi bucurie, umor, muzică frumoasă, cântată exclusiv în limba română.

Mi-am dorit ca proiectul acesta să prindă rădăcini şi iată-ne ajunşi la sezonul cu numărul şase, care le întrece pe celelalte, pentru că e relaxat, e cu oameni frumoşi şi speciali şi momente pe care să le puneţi aproape de sufletul vostru.

Nu suntem comerciali neapărat, suntem clasici şi ne place să oferim un divertisment împachetat în simplitate şi calitate. În emisiunea mea voi promova mereu oamenii valoroşi şi-i voi arăta pe cei care muncesc, care depun efort, care pun accentele corect în muzica lor, care îmbină performanţele cu profesionalismul şi care au ceva de zis, fie că sunt în culmea carierei, fie că sunt la început de drum.

Şi credeţi-mă, sezonul acesta veţi avea mai multe surprize interesante, celebrări, pe care-i păcat să le pierdeţi! Dar n-are rost să fac reclamă fără să vedeţi! Eu zic să vă uitaţi, pentru a avea duminici perfecte, de la ora 15.00, la TVR 2, locul în care aveţi mereu programe de calitate!”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus