Skip to main content

Schimbare importantă la vârful agenţiei Golin. O nouă echipă preia managementul

 
Roxana Dibă (Managing Director) şi Cristina Butunoi (Deputy Managing Director)
Roxana Dibă (Managing Director) şi Cristina Butunoi (Deputy Managing Director)

Schimbare importantă la vârful agenţiei Golin, din grupul Lowe. Din luna mai, Roxana Dibă devine noul Managing Director. Până acum, Irina Roncea ocupa acest rol.

Publicitate

După 10 ani în echipa Golin, dintre care ultimii patru în poziţie de management, Irina Roncea se retrage, anunţă oficialii agenţiei.

Echipa de management este completată de Cristina Butunoi, care devine Deputy Managing Director. S-a alăturat Golin în martie 2020, ca Head of Corporate. Are o experienţă de 20 de ani în comunicarea corporate şi consumer.

„Cultura noastră este construită în jurul oamenilor, iar cel mai elocvent exemplu este chiar Roxana, care a început cu noi acum 10 ani, pe poziţie de intern, şi astăzi preia managementul companiei. Am mare încredere în noua echipă de management.

Îi mulţumesc Irinei pentru aceşti ani de succese şi lecţii învăţate împreună şi pentru contribuţia semnificativă la consolidarea Golin ca formator de piaţă şi de oameni”, a spus Veronica Savanciuc, Preşedinte & CEO Lowe Group.

Pe de altă parte, Irina Roncea spune:

„În toţi aceşti ani, am avut privilegiul să lucrez alături de oameni talentaţi, motivaţi şi pasionaţi, care s-au inspirat unii pe ceilalţi şi au construit iniţiative şi proiecte cu sens pentru alţi oameni. Am toată încrederea că succesul Golin va continua să fie alimentat de triada leadership, mentorship şi valori puternice şi stiu că echipa şi clienţii Golin sunt pe cele mai bune mâini”, spune acesta.

Roxana Dibă spune, de asemenea:

„Drumul meu profesional este sinonim cu Golin, iar acest lucru înseamnă privilegiul de a fi dezvoltat relaţii de lungă durată cu clienţii noştri, dar mai ales ocazia de a învăţa şi de a construi alături de cei mai buni. Sunt încântată de acest nou capitol şi mă bucur să fac echipă cu Cristina, un om şi un profesionist care are extrem de multe de oferit”, punctează noul managing director Golin.


Citeşte şi: Schimbare de conducere la agenţia Golin, din grupul Lowe. Monica Botez părăseşte compania


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paco Paco
    Comunicatul si declaratiile sunt intr-o desavarsita limba de lemn. Spuneti povesti, fetelor, ca asta vor oamenii. Si fiti oneste, ca e clar ca ceva n-a mers de s-au petrecut schimbarile astea!

Trimite un comentariu

sus