Skip to main content

Mirela Vaida, lacrimi peste lacrimi. Hohote de plâns, după atacul "teroristei". Incidentul de vineri, exploatat de Acces Direct

 
Mirela Vaida, lacrimi peste lacrimi. Hohote de plâns, după atacul "teroristei". Incidentul de vineri, exploatat de Acces Direct

Acces Direct cu lacrimi peste lacrimi. Cu "Mirela Vaida, traumatizată după atacul nemilos." Cu femeia cu probleme care a intrat goală în direct şi este "teroristă".

Publicitate

Câteva cuvinte, apoi sughiţuri de plâns. Iar câteva cuvinte, iar şiroaie de lacrimi.

Incidentul de vineri, când o femeie care ar avea probleme psihice a intrat în direct goală, în platoul Acces Direct şi a aruncat cu o piatră spre Mirela Vaida este subiectul principal al emisiunii de luni. Cu "Mirela Vaida devastată" în prim plan.

O emisiune care aşa a şi început, cu Mirela Vaida devastată. Încă este traumatizată, se repetă. Mirela Vaida plânge la câteva cuvinte, iar un co-prezentator o ajută astăzi. Vaida îşi expune poziţia întrerupându-se deseori.

Un reporter încearcă, de afară, de lângă studioul din fostul cinema Excelsior să reconstituie traseul pe care l-ar fi parcurs femeia, până la intrarea în platou.

Se revine în platou. Mirela Vaida spune iar câteva cuvinte şi iar aproape că plânge. Un alt reporter îi ia un interviu unui psiholog, care să vină cu soluţii pentru "Doamna Mirela". Să treacă peste traume.

"Şoc şi groză după atacul asupra Mirelei Vaida" este o burtieră pusă de Antena 1. "Terorista, înarmată cu bolovani", este o alta. Sau "Tentativă de omor în direct".

Mai târziu, în emisiune, au cântărit bolovanii în direct, pe un cântar!

Ce a spus, între sughiţuri de plâns, Mirela Vaida?

"Nu confundaţi subiectele emisiunii cu prezentatorii"

Mirela Vaida: „Azi ar fi trebuit să facem o emisiune obişnuită. Dar evenimentul neprevăzut de vineri a făcut să începem altfel.

"Nu încerc să conving pe nimeni cu nimeni, sunt mulţi oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii.

Fiecare poate să îşi facă propriile scenariile. Fiecare poate să creadă că noi am luat o femeie de la un spital şi am adus-o în platoul emisiunii.

Mi se pare diabolică mintea celor care cred aşa. Mi se pare că teoria urii este noua religie noastre. Mi se pare că ne bucurăm de răul altora. Vreau să vă spun un lucru: înainte să fiu persoană publică, eu sunt un om obişnuit acasă, cu trei copii.

E păcat să confundaţi prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plec. Noi, prezentatorii, suntem cei care prezintă nişte realităţi.

Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, şi nu suntem noi Dumnezei, suntem nişte oameni.

Faptul că voi vreţi să ne înjuraţi pe Facebook, pe Instagram, să ne doriţi moartea copiilor noşti, faceţi ce vreţi în mediul online, dar când viaţa mea e în pericol nu mă pot abţine.

Nu vreau să vă conving. Faceţi ce doriţi. Eu doar vreau să-mi apar viaţa şi pe cei trei copii pe care îi am de crescut.

Nu ştiu dacă eu, Mirela Vaida, am făcut rău unei persoane. Sunt un om care iubeşte viaţa, sunt un om care are mulţi prieteni. Aici, la Acces Direct, facem subiecte din lumea reală.

Poate nu vă place emisiunea, nu vă uitaţi. Dar cine suntem să judecăm? Să ne omorîm pe stradă? Problema este că femeia aceasta nu va răspunde penal. E o femeie pe care n-am văzut-o în viaţa mea.”

Citeşte şi: VIDEO. Breaking News: Mirela Vaida, atacată în direct la tv cu o piatră imensă. „Sunt în stare de şoc!”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • je je
    nu ai cum sa nu confunzi, de vreme ce prezentatorul e chiar subiectul emisiunii, de multe ori. Nu zice nimeni ca episodul regretabil nu a fost real, dar te decredibilizezi singur prin faptul ca vii astazi cu ce ai veni (am urmarit si eu sa vad pana unde merge mascarada)
  • Ja Ja
    M-am uitat si eu acum după mult timp la această emisiune
    Si acum au aratat toate dovezile posibile,adică chiar se vede tot pe camere ce si cum
    Totuși,puneți-va intrebarea cum au putut ei sa faca o regie in asa fel?E imposibil
  • mihai mihai
    Puneti-va centurile (de castitate) si țineți-va bine ca a început noul serial de succes "vulpita blonda panicata si viorela cu bolovanul" care va tine niște episoade bune de acum înainte.
  • Valentin Valentin
    facatura/nefacatura - au iar un subiect de care vor “trage” pana se vor satura si ei....
  • S S
    Daca asupra zilei de vineri nu prea cred ca e facatura,despre smiorcaiala lacrimogena de azi cam pare facatura/exagerata

Trimite un comentariu

sus