Skip to main content

Breaking News: Mirela Vaida, atacată în direct la tv cu o piatră imensă. „Sunt în stare de şoc!”

 
Breaking News: Mirela Vaida, atacată în direct la tv cu o piatră imensă. „Sunt în stare de şoc!”

Mirela Vaida, moderatoarea Acces Direct, a fost atacată în direct la TV. În momentul în care a început emisiunea, o femeie a intrat în platou dezbrăcată complet şi a aruncat cu o piatră imensă către prezentatoare.

Publicitate

Antena 1 a oprit emisiunea pentru 15 minute, timp în care a avut promo-uri pe post şi publicitate.

După ce a revenit în direct, Mirela Vaida le-a povestit telespectatorilor ce s-a întâmplat:

„Sunt în stare de şoc. Fac eforturi mari să rămân calmă. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în platou. Ne-a fost spart platoul, avem un pietroi extrem de mare şi greu. Nu ştim cine e doamna. A intrat fix în momentul în care am ieşit de la aceste porţi. A făcut firul acestui atac foarte repede. Ţipa: Să-mi dai banii, să-mi dai banii. Colegii mei au imobilizat-o, colegii mei au acoperit-o cu o pătură, poliţia a luat-o de aici. Am luat un calciu. Sunt în stare de şoc. Mi-e frică pentru viaţa mea!

Nu ştim dacă o fi vreo coincidenţă de nume, pentru că primesc foarte multe ameninţări pe Facebook şi Youtube de la o persoană pe care o cheamă Magdalena Şerban.

Magdalena Şerban este criminala la de la Metrou. A fost condamnată la 16 ani după gratii.

Femeia asta a venit fix la mine şi a aruncat cu acel pietroi. Am fost şocată. Noroc că nu m-a nimerit. Ce să spun.... Încerc să continui această emisiune şi sper să reuşesc să o fac.”

Acces Direct face şi anchete, face şi subiecte care deranjează, dar până la urmă acesta este rolul presei

Mirela Vaida a continuat:

„Sunt o persoană destul de puternică, doar că stau să mă întreb dacă aici, în direct, ni se pot îmtâmpla astfel de lucruri mă gândesc ce lucruri mi se pot întâmpla când ies pe uşă sau când merg să îmi iau copiii de la gradiniţă.

Emisiunea Acces Direct abordează subiecte multiple, face şi anchete, face şi subiecte care deranjează de multe ori autorităţile, dar până la urmă acesta este rolul presei.

Aş vrea foarte mult să înţelegeţi că noi ştim că ne asumăm nişte duşmănii în momentul în care vorbim despre autorităţile care nu-şi fac treaba sau tragem nişte semnale de alarmă. Dar cred că ar trebui să fim şi protejaţi pentru că asta face presă, asta face şi emisiunea Acces Direct printre alte subiecte. Nu cred că ar trebui să fie omorâţi prezentatorii sau luate atât de personal. Noi ameninţări am mai primit. Sper să nu fie o astfel de ameninţare ceva concret”, a mai spus aceasta.

VIDEO. Momentul în care Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan, în direct

CITEŞTE ŞI: Cazul Caracal. Chiar totul pentru audienţă! Acces Direct întreţine teoria conspiraţiei: intraţi în direct dacă ştiţi ceva! Mara Bănică, Lazarus la indigo

CITEŞTE ŞI: Cât i-a „costat” Vulpiţa pe cei de la Antena 1. Acces Direct, amendă-record pentru o lună de emisiuni cu circul Vulpiţei

 

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Șerban Șerban
    E o făcătură ordinară. Efectiv nu avea cum să intre femeia aia în clădire și să se plimbe goală cu un bolovan în brațe. E totuși un studio de televiziune, nu erau doar 2-3 oameni acolo, ci zeci. Și tot timpul stă câte unul la o pauză de țigară. E imposibil ca aia să fi ajuns până la platou fără ca măcar un om să o vadă. Ori dacă a trecut așa printre ei fără ca cineva să observe, ăia sunt proști de bubuie și mă mir că încă n-au dat foc studioului până acum. Au făcut-o ca să atragă atenția. Atât. O televiziune care se respectă, în cazul unei astfel de situații, ar lua imediat măsuri și face tot posibilul să facă gafa uitată cât mai repede. Ce-au făcut băieții noștri? L-au pus pe YouTube. Și ce surpriză, fraierii au mușcat-o. Pe un canal unde media vizualizărilor este de 30-40k per video, mascarada asta a trecut de 1M de vizualizări.
  • Radu09 Radu09
    Când faci emisiuni ***
  • B.A.M B.A.M
    Pagina de media, cu tot respectul, dar nu s-a inventat publicitatea moca în România!!!!! De obicei e plătită!!!
    Așa cum PRO TV și alte posturi e plătit pentru publicitate, la fel poate fi și acel om pentru acel comentariu!!!
    De aceea întrebam...
    Se numește obiectivitate!!!
  • B.A.M B.A.M
    *** faci publicitate la vaccin, pe un site de doi bani? ***
  • hai la vaccinare mai bine hai la vaccinare mai bine
    Greu de zis ce a fost acolo. In ambele situatii este destul de jenant. Daca e pe bune, e jenant ca poate sa intre cineva dezbracat, cu o caramida, intr-un studio tv. Daca e regie...se intelege de ce este jenant. In tara inca exista mii de doze de vaccin disponibil, dar la tv se foloseste spatiu de emisie pentru chestii de-astea. https://centre-vaccinare.info/statistici/locuri-libere
  • Allex Allex
    Dincolo de “capacitatea de creativitate obscură” bine cunoscută a echipei care produce emisiunea, există și posibilitatea ca întâmplarea să fi fost ceva real și îngrijorător. De regulă, un spațiu care deservește drept platouri de filmare are minim două căi de acces. Există posibilitatea ca din neatenție să fi pătruns cineva străin, s-au mai auzit cazuri. La Buftea intrau de nenumărate ori câini în studiouri, nu de puține ori producând pagube materiale.
  • DODO DODO
    penibl ! cîtă disperare după audiența Nu stiu ce sa mai inventese ca sa atragă atenția Nu prin calitate ci prin facaturi ieftine dar fraieri sint destui sa pună botul
  • Vica Vica
    Să mă lase cu lacrimile ei. Nu cred că e făcătură, dar la ce te aștepți cand faci emisiune-tabloid.? Du-te cucoană și bucura-te de casa imensă pe care ti-ai construit-o pentru că ai făcut emisiuni tabloid cu persoane d'astea.
  • Cristy Cristy
    CNA te platim degeaba dovadă
  • Saratescu Saratescu
    Postacii antenisti cap seci Mile mile si Aberantu Specialistu nu apar pe aici sa comenteze ?
    Normal ca nu. Stiu si ei ca e o regie ieftina de 2 parale, un mare FAKE.
  • Mircea Mircea
    Făcătură!!!!!!!!!!!
  • 33 33
    Iuli ,eu nu stiu de asta,numai aruncați vorbe anapoda ca doar fac o anchetă pana zice poliția ceva oficial
    Daca ar fi regizat ,antena ar avea de pierdut
  • 33 33
    Mihai eu sunt un simplu om care cercetează asta,nu am lucruri oficiale dar incerc sa caut toate variantele posibile
    Eu astept un comunicat al politie si mai vedem
    Gândește-te ca daca ar fi fake,antena ar primii o amendă istorică+un platou spart
    Pe ei nu ii avantajează cu nimic asta
  • Iuli Iuli
    @33, greșit!
    Mirela spune de acea femeie (Magdalena) că primea mesaje de la ea că o să regrete că din cauza ei este în închisoare, nu vorbea despre femeia ce a intrat în platou!
    Nu ai urechi? Asculți cu gura ?
  • B.A.M B.A.M
    Pagina de media, așa greu de găsit e un comunicat poliției pe această temă???
    SĂ NE BAZĂM PE LUCRURI OFICIALE!!!!!

Trimite un comentariu

sus