Skip to main content

Începe noul sezon din Medicul Legist, la Diva. Actriţa Serinda Swan: „Din cauza situaţiei cu Coronavirusul, e un fel de terapie de grup acest sezon”

 
Începe noul sezon din Medicul Legist, la Diva. Actriţa Serinda Swan: „Din cauza situaţiei cu Coronavirusul, e un fel de terapie de grup acest sezon”

Medicul legist revine. Diva aduce sezonul trei al serialului Coroner (Medicul legist), cu actriţa Serinda Swan (Jenny Cooper) în rol principal. Noile episoade debutează joi, 4 martie, de la ora 21:00.

Publicitate

„Este foarte neconvenţional acest sezon. În primul rând, din cauza situaţiei cu Coronavirusul, e un fel de terapie de grup acest sezon. Nu ştiu despre voi, dar ştiu ca eu am avut un mix de sentimente traversând perioada aceasta, iar totul e sporit din cauza aceasta”, spune actriţa Serinda Swan.

Aceasta mai spune:

„Pentru că şi Jenny se confruntă cu pandemia, totul pare a fi intr un fel de aşteptare. Cred că după ce Liam pleacă la sfârşitul sezonului doi, evident că există o gaură imensă în viaţa lui Jenny. Lucrează foarte mult cu tatăl ei şi relaţia cu acesta merge foarte bine, dar este dificil pentru ea să urmărească cum demenţa îi deteriorează corpul. De asemnea îşi face griji pentru el pentru că Covidul este peste tot. Cred că fiecare relaţie se dezvoltă puţin mai încet, deoarece Coronavirusul devine un personaj, în esenţă. Există, de asemenea, o poveste foarte frumoasă între Donovan şi Jenny”, menţionează actriţa.

În contextul noului sezon, câţiva actori din serial „s-au întâlnit” virtual, într-o conferinţă de presă online, cu jurnalişti din toată lumea.

La întrebările presei a răspuns şi actriţa Serinda Swan, pe lângă actorii Roger Cross (detectivul Donovan „Mac” McAvoy), Andy McQueen (detectivul Malik Abed), Morwyn Brebner (creatorul seriei) şi Adrienne Mitchell (producător executiv).


Citeşte şi: Serinda Swan, despre sezonul trei din Medicul Legist: „Covidul devine un personaj”. Noile episoade încep joi


Citeşte şi: Medicul Legist revine cu sezonul trei, la Diva. Detectivii Donovan şi Malik Abed, despre noile episoade: „E diferit să filmăm în pandemie”


Câteva date despre sezonul trei. Noul sezon o urmăreşte pe Jenny Cooper în procesul de vindecare, după despărţirea de iubitul ei, Liam. Plin de cazuri personale şi sensibile, sezonul cu numărul trei mai aduce în atenţia fanilor şedinţe dure de terapie şi întâlniri personale uneori incomode, alteori minunate.

Medicul Legist (Coroner) este un serial de investigaţii criminalistice, care o urmăreşte pe Jenny Cooper. Ea investighează decese suspecte în Toronto.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus