Skip to main content

Şefia TVR s-ar putea „sparge” în două: un director general şi un preşedinte

 
Foto | Libertatea
Foto | Libertatea

Funcţia actuală de Preşedinte Director General a TVR s-ar putea „sparge” în două. Astfel, Postul public ar putea avea separat un preşedinte al Consiliului de Administraţie şi un director general, scrie Radio Europa Liberă care citează surse din Coaliţia de Guvernare.

Publicitate

Acelaşi lucru s-ar putea întâmplat şi în cazul Radioului Public, notează aceeaşi sursă.

Legea de organizare şi funcţionare a TVR şi SRR ar urma să fie modificată în două săptămâni.

În prezent, la TVR funcţia de Preşedinte-Director General este ocupată de Doina Gradea. Georgică Severin este şeful Radioului public.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Pila presedinte, Pila presedinte, Pila presedinte, Pila presedinte, Pila presedinte, Pila presedinte !
  • george george
    TVR nu a facut si nu face exceptie de la regula in acesti ani de dupa revolutie. A inceput in 1989 in prim plan cu Dinescu si a continuat , ca formator de opinie, intr-un format la fel de pagubos pentru publicul larg. Ce simt eu , platitor de taxe si impozite este ca banul public este o recompensa pentru aceasta institutie nu o obligatie la onestitate si corectitudine a informatiei .
  • george george
    TVR nu a facut si nu face exceptie de la regula in acesti ani de dupa revolutie. A inceput in 1989 in prim plan cu Dinescu si a continuat , ca formator de opinie, intr-un formt la fel de pagubos pentru publicul larg. Ce simt eu , platitor de taxe si impozite este ca banul public este o recompensa pentru aceasta institutie nu o obligatie la onestitate si corectitudine a informatiei .
  • rratoru rratoru
    @RadioProtektor bai baiatule, tu chiar te iei in serios cand vorbesti despre independenta editoriala in TVR si RRA? daca te dai insider sau lucrezi deja acolo, ar trebui sa stii cum sta treaba...nu exista asa ceva. ce nu trebuie, sau ce deranjeaza, nu intra pe post, scurt. despre ce vorbim? de aia si are TVR angajati producatori de stiri care nu au facut in viata lor stiri sau teren. sau coordonatori alesi pe spranceana...ce dracu?! una vorbim si alta fumam
  • RadioProtektor RadioProtektor
    Dragilor, voi stiti ce presupune modificarea unei legi organic in Parlament, recte mult necunoscuta Lege 41/1994? Pe scurt: acordul PSD. Pe lung: lungi si anevoioase negocieri pe marginea independentei editoriale si a libertatii
    de exprimare. Nu va mai duceti dupa fenta unor obstructionati mental suferinzi de incultura politica. Dar faptul ca nimeni nu are habar de ocultata lege este dovedit si de faptul ca atacurile la varf in cele doua institutii se fac pe pretexte de continut editorial, care continut este subiectul independentei editoriale si nu poate fi reprosat altcuiva decat echipei editoriale, nicidecum sefilor institutiilor respective.
  • TVR HR TVR HR
    Mare coalitia, mic ciolanu... Sint curios cum va rezista Gradea la HR dupa, cum se va intilni ea cu angajatii institutiei sa-i multumeasca toti cu rindul zilnic pentru caracaterul ei frumos. Sper sa citesc tot aici ca nu s-a blocat in lift si n-a lesinat de spaima.
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Tare mi-e teama ca totul e pretextul încă unei aminari, al încă unui pretext pentru ca Doina Gradea sa ramina în funcție. GIGEL ȘTIRBU, știi ceva?
  • Livia Pila Livia Pila
    In loc sa aiba un bun conducator, vor fi doi care se vor certa non-stop si TVR se va ingropa si mai adanc. Minti stralucite in guvern! Parca Kelemen Hunor isi doreste neaparat acest lucru.
  • Cristi Cristi
    Ce aberant! Parca vorbeam despre limitarea cheltuielilor in institutiile bugetare. Care ar fi rolul presedintilor de CA, in afara de a toca niste bani? Raspunsul la comenzile politice? N-au mai ajuns sinecurile la toata lumea? Nota 3 maretei coalitii.

Trimite un comentariu

sus