Skip to main content

Agenţia GRF+ va intermedia sponsorizările şi parteneriatele pentru cele mai mari competiţii de alergare stradală din România, Bucharest Marathon şi Bucharest Half Marathon

 
Agenţia GRF+ va intermedia sponsorizările şi parteneriatele pentru cele mai mari competiţii de alergare stradală din România, Bucharest Marathon şi Bucharest Half Marathon

Agenţia GRF+ (fosta Graffiti PR) îşi consolidează zona de marketing sportiv şi sponsorizări, printr-un nou parteneriat cu organizatorul celor mai mari competiţii de alergare stradală din România. 

Publicitate

Compania anunţă încheierea unui parteneriat cu RunInBucharest, pentru Bucharest MARATHON şi Bucharest HALF MARATHON. Concret, GRF+ are rolul de reprezentare, dezvoltare şi intermediere în ceea ce priveşte zona de sponsorizări comerciale şi parteneriate media pentru cele două evenimente. 

Valeria Răcilă van GroningenPreşedinte  RunInBucharest:

„Suntem foarte entuziaşti că îi avem pe GRF+ ca parteneri în această călătorie, având un rol-cheie în dezvoltarea comunităţii de running. OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON şi Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON sunt mai mult decât evenimente de running, încă de la înfiinţare, misiunea noastră fiind de a-i inspira pe români să facă mişcare. Suntem convinşi că prin acest parteneriat strategic, vom construi mai multe pentru comunitatea de alergare şi  astfel să ducem mai departe povestea RunInBucharest.”, a declarat 

Victor Voicu, Head of Sports & Sponsorship, GRF+.

„Aşa cum e bine ştiut, sportul are un impact major asupra societăţii, iar evenimentele de running, în mod special, contribuie la dezvoltarea comunităţii şi a simţului de apartenenţă la grup, aducând oamenii împreună. Acest lucru poate fi observat chiar şi pe traseu, adesea alegătorii ajutându-se şi încurajându-se reciproc, astfel încât fiecare să îşi atingă scopul – acela de a trece linia de finish, depăşind orice limită sau obstacol.

Ne bucură foarte mult extinderea portofoliului unit-ului de  Sports & Sponsorship al GRF+ prin oportunitatea de a reprezenta două evenimente sportive de top, şi anume Bucharest MARATHON şi Bucharest HALF MARATHON, care au contribuit enorm la dezvoltarea culturii de running, devenind un punct de reper la nivel naţional prin felul în care promovează nu doar valori pozitive precum sănătatea fizică şi mentală, respectul sau empatia, dar şi turismul sportiv, foarte puţin dezvoltat la nivelul ţării noastre.

Aceste două evenimente au dovedit an după an cât de importante sunt pentru participanţii care se strâng în număr tot mai mare, fapt care ne bucură şi la care dorim să contribuim, la rândul nostru.”

Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON – Ajuns la a 15-a ediţie, Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON se va desfăşura anul acesta între 8 şi 9 octombrie. Ulterior primei ediţii din 2008, la care au participat doar câteva sute de alergători, magnitudinea evenimentului a continuat să crească de la an la an, devenind astfel cel mai mare eveniment sportiv de masă din România, fiecare ediţie adunând peste 19.000 de persoane din 65 de ţări. 

OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON – Prima ediţie a OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON s-a desfăşurat în 2012, adunând aproximativ 4.000 de participanţi veniţi din 35 de ţări. Următoarea ediţie a evenimentului va avea loc în perioada 6-7 mai 2023.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus