Skip to main content

Avon are o nouă agenţie de creaţie şi strategie. Cu cine lucrează?

 
Foto: Dreamstime.com
Foto: Dreamstime.com

Brandul Avon are o nouă agenţie de creaţie şi strategie în BTL (Below The Line).

Publicitate

Agenţia FCB Bucharest va livra servicii de strategie şi de creaţie pentru campaniile de direct marketing, evenimentele şi activările de brand ale companiei Avon.

În cadrul parteneriatului s-a realizat şi o primă campanie denumită „Intră în #BRIGADAROZ”. Scopul campaniei: să fie recrutaţi reprezentanţi Avon.

Campania se desfăşoară până în octombrie 2021 şi se desfăşoară în social media (Facebook, Instagram). În joc este pus şi un premiu: o maşină Fiat 500 care poate fi câştigată prin tragere la sorţi.

Simina Lambrino, Client Service Director FCB:

„Suntem încântaţi să ne reîntregim portofoliul cu un brand de cosmetice, că vorba aia, expertiza şi know-how-ul le aveam deja. Avon este un brand cu un model de business atipic, care încurajează antreprenoriatul, foarte potrivit pentru vremuri atipice (iată, pandemice) şi asta ne face viaţa de comunicatori uşoară.

Ne bucurăm să facem parte din transformarea Avon, de la modelul prepandemic la un model mai digitalizat, în care să oferim conţinut relevant reprezentanţilor Avon şi să îi lăsăm să se desfăşoare ca micro-influenceri în comunităţile lor.”

Cornelia Ţone, Field Events Coordinator Avon See:

„Colaborarea cu FCB Bucharest a început cu motoarele turate şi suntem încrezători că drumul pe care am pornit împreună va fi presărat cu proiecte de succes.

Prin campaniile pe care le desfăşurăm împreună cu FCB vrem să aducem AVON pe buzele tuturor, nu doar cu produse de make-up, ci şi cu mesajul unui brand prezent pe piaţa de beauty de peste 23 de ani, care susţine şi încurajează femeile să fie independente, puternice şi autentice.”

Echipele:

FCB Bucharest:Cornel Gologan – Creative Director, Sonia Panait – Business Development Director, Simina Lambrino – Client Service Director, Rafaela Beldie – Senior Copywriter, Tiberiu Papa – Senior Art Director, Iulia Dumitru – Senior Project Manager, Ana Velici - Senior Project Manager

AVON: Cornelia Ţone – Field Events Coordinator Avon SEE, Mădălina Neacşu – Events Specialist, Ilinca Ciubotariu – Events Specialist, Mădălina Constantin – Field Events Specialist

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus