Skip to main content

VIDEO. Campania de lansare a Cheetos în România, creată de Saatchi & Saatchi + The Geeks

 
VIDEO. Campania de lansare a Cheetos în România, creată de Saatchi & Saatchi + The Geeks

Agenţia Saatchi & Saatchi + The Geeks semnează campania de lansare în România a brandului de pufuleţi Cheetos. Campania îl are în centru pe personajul animat Chester.

Publicitate

Chester este personajul emblematic al brandului Cheetos şi vedeta campaniei de comunicare, un ghepard carismatic, mereu pus pe şotii. Acum, şi în familiile din România. El este şi personajul principal al spotului TV de lansare, un spot care transportă familia în lumea în care sunt făcuţi pufuleţii Cheetos.

Pentru că produsul este unul adresat tinerilor, în campania de lansare vor fi şi concursuri pe Facebook sau provocări în TikTok, au anunţat reprezentanţii agenţiei. 

Campania de comunicare Cheetos este una amplă, care se va desfăşura atât în digital, cât şi in-store. 

Teodora Ionică, Group Creative Director Saatchi & Saatchi +  The Geeks:

„La un moment dat am vrut să ne luăm o pisică în agenţie, dar pandemia ne-a trimis să lucrăm de acasă, iar Universul ne-a adus până la urmă cea mai cea „pisică”. Pe Chester, cel mai cool ghepard din lume şi unul dintre cele mai puternice brand icon-uri din câte ştim.

Am simţit de la pitch că ni-l dorim mult, am luptat să-l „adoptăm” şi cred că şi clientul a simţit asta din prezentarea noastră. Suntem fericiţi că un superbrand precum Cheetos e în portofoliul agenţiei şi că avem onoarea să-l lansăm în România. Urmează un an plin de lucruri grozave, fun şi mischievous, un an în stilul Cheetos.”

Cristiana Petre, Senior Copywriter Saatchi & Saatchi + The Geeks: „Lansarea lui Cheetos în România este probabil vestea anului în advertising, iar faptul că noi am câştigat pitch-ul şi ne ocupăm de lansarea acestui icon brand este ceva wow. Pentru că Cheetos este un brand cool, care îţi oferă libertatea de a face tot felul de lucruri creative la care orice agenţie visează.”

Corina Ilie, Senior Brand Manager STAR şi Cheetos:

„Cheetos, brandul vedetă anul acesta în portofoliul Pepsico şi noutatea mult aşteptată de consumatori, este acum în România. A lansa un brand internaţional este o mare provocare, iar parteneriatul cu o agenţie creativă de încredere este unul esenţial. Deci, cu un brand  puternic şi un parteneriat de încredere, sperăm ca această lansare să fie una de succes, apreciată de consumatori şi să consolideze poziţia Pepsico de lider în categorie.”

Prezentăm, în continuare, clipul primei campanii Cheetos în România:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus