Skip to main content

Televiziunea CBS Reality lansează feed special pentru România şi începe să vândă publicitate. Ce regie se ocupa de vânzări

 
Televiziunea CBS Reality lansează feed special pentru România şi începe să vândă publicitate. Ce regie se ocupa de vânzări

Televiziunea de divertisment real CBS Reality va avea un feed local şi începe vânzarea de publicitate în ţara noastră, potrivit unui anunţ al companiei care operează postul. 

Publicitate

CBS Reality se va alătura portofoliului principalei companii de vânzări, Thematic Channels, care se va ocupa de rezervări începând de astăzi.

Louise Cottrell, SVP pentru parteneriate afiliate, AMC Networks International UK, a declarat:

„România continuă să fie o piaţă importantă pentru AMC Networks International, în timp ce ne concentrăm pe extinderea în regiune a amprentei noastre de vânzări de publicitate. Suntem încântaţi de parteneriatul cu Thematic Channels, pentru a conecta CBS Reality cu agenţii de publicitate".

Radu Budeş, managing partner a Thematic Channels:

„Suntem încântaţi să reprezentăm CBS REALITY în România. Cu profilul său unic în peisajul staţiilor TV de tipul factual entertainment, acest canal de crime şi investigaţii aduce un plus de valoare portofoliului Thematic Channels, contribuind la facilitarea accesului oferit clienţilor de publicitate la o audienţă de o foarte bună calitate.”

CBS Reality a fost lansat pentru prima dată în România în 2001, ca parte a fluxului EMEA.

Canalul oferă o selecţie de conţinut de divertisment real, inclusiv seriale noi precum: „When Luxury Holidays Go Horribly Wrong”, „When Plastic Surgeries Go Horribly Wrong”, „Inside the Force 24/7” şi noi episoade din „Confessions: Animal Hoarding” (Confesiuni: Obsedaţi de animale) în primele trei luni.

CBS Reality este disponibil în prezent pe reţelele Digi, Vodafone, Orange TV şi FocusSat. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena Marinica Elena Marinica
    Nu înțeleg de ce vă bateți joc de telespectatori și,nu dați subtitrarea la emisiunile cu judecătoarea Judith? De ce îl mai difuzați ,și încă ceva uneori are subtitrare alteori nu,faceti-va meseria așa cum trebuie nu în bătaie de joc .
  • ana ana
    Faceti subtritrarea mai mare , ca nu o sa mai aveti rating deloc cu asemenea scris !
  • Gabriela Gabriela
    Daca nu transmiteti noi episoade cu "Judge Judy", tot degeaba...
  • CH+ CH+
    Știam de luna trecută că CBS Reality va avea feed local pentru România. Acum acest lucru este oficial.

Trimite un comentariu

sus