Skip to main content

Lidl lansează un nou show online, cu Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits, Chef Mat

 
Lidl lansează un nou show online, cu Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits, Chef Mat

Lidl, care s-a consacrat cu show-uri culinare pe zona de online, vine cu un nou proiect, cu aceiaşi ambasadori de imagine, Chef Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits. 

Publicitate

Noul cooking show, „Chef Mat”, porneşte online de astăzi şi este creat şi executat de agenţia MRM România şi va putea fi urmărit pe canalul de YouTube Lidl România şi pe surprize.lidl.ro.

În Chef Mat, invitaţii se vor întrece să „dea mat” în bucătărie cu preparatele pe care le gătesc pe o temă decisă de Chef Florin Dumitrescu, piesele de şah devenindu-le ajutoare, fiecare cu rolul ei. 

Fiecare episod al show-ului este însoţit şi de câte o reţetă, uşoară şi practică, pentru cei care vor să gătească acasă pe tema din show. Reţetele sunt semnate şi explicate de Chef Florin Dumitrescu.

Prima pereche de vedete care se va duela vineri pe tabla de şah va fi alcătuită din TikToker-ii Lorena Vişan şi Louis Florea, iar „regii” care îi vor judeca rămân ambasadorii Lidl - Chef Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits.

Ion Cojocaru, Content Creative Director, MRM România

„Chef Mat pune gătitul pe o tablă de şah unde piesele prind viaţă într-un show de lumini ca pe Broadway. Un show de entertainment complet cu cele mai frumoase costume de personaj, puse în cea mai frumoasă scenă din online-ul românesc. Poate sunt subiectiv, dar formatul asta de cooking show are toate ingredientele să se bată cu orice game show de pe Netflix. Stay tuned, merită!“

Oana Radu, Marketing Director Lidl România:

„Prin Chef Mat, venim cu o nouă inovaţie în content-ul digital, reinventând din nou formatul cooking show-urilor.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • R R
    Dați audiențele de aseară

Trimite un comentariu

sus