Skip to main content

Cheil Centrade lansează divizia de Digital Media. Va fi condusă de fosta şefă Cable Direct

 
Ecaterina Matei conduce divizia Digital Media a Cehil Centrade
Ecaterina Matei conduce divizia Digital Media a Cehil Centrade

Agenţia Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al reţelei Cheil Worldwide, anunţă lansarea diviziei de Digital Media, la conducerea căreia a fost numită Ecaterina Matei, anunţă reprezentanţii agenţiei. 

Publicitate

În calitate de Head of Digital Media la Cheil | Centrade, Ecaterina Matei va coordona şi dezvolta operaţiunile departamentului, în strânsă colaborare cu liderii celorlalte divizii din agenţie, pentru a atinge obiectivele asumate pe termen lung, din punct de vedere strategic şi de business.

Echipa de Digital Media va lucra cu Digital Intelligence and Analytics (DIA), departamentul intern de analiza datelor lansat de Cheil | Centrade în 2018. 

Radu Florescu, CEO Cheil | Centrade South-East Europe.

„Evoluţia alertă pe care agenţia noastră a avut-o în ultimii ani a identificat nevoia unui departament intern şi 100% integrat de digital media, care să completeze şi să valorifice suplimentar serviciile pe care le oferim deja.”

„Lansarea unei noi divizii de business nu este niciodată o decizie uşoară, mai ales pe o piaţă de media atât de competitivă, dominată de jucători cu tradiţie. Faptul că un profesionist de calibrul Ecaterinei a decis să ni se alăture în acest nou proiect ne dă încredere şi credibilitate pe termen lung. În doar câteva săptămâni, divizia de Digital Media a Cheil | Centrade a câştigat deja primele proiecte pentru o parte dintre clienţii existenţi şi este în curs de concretizare a unor proiecte pentru clienţi noi”.

Ecaterina Matei adaugă:

„Mă bucur să mă alătur echipei Cheil | Centrade, unde am găsit o echipă dinamică, profesionistă şi foarte pasionată de noile tendinţe din publicitate. Voi lucra alături de colegii mei pentru a dezvolta împreună proiecte constructive pentru clienţii noştri şi pentru a genera idei inovative şi valoroase, care să dezvolte şi să consolideze serviciile integrate oferite de agenţie şi să îmbunătăţească strategiile de media pentru un câştig de eficienţă şi de costuri. Am încredere că expertiza mea va contribui la dezvoltarea diviziei de Digital Media şi că va genera un impact real pentru businessul clienţilor noştri”.

Cu o experienţă de peste 20 ani în piaţa de media, Ecaterina Matei şi-a început cariera în cercetare de piaţă şi vânzări de publicitate la Prima TV.

Ulterior preluării Prima TV de către grupul european ProSiebenSat.1 Media, Ecaterina a promovat la rolul de director de vânzări media, implementând strategii avansate de media ce au propulsat Prima TV la capitolul vânzări şi audienţă.

În ultimii şase ani, a ocupat funcţia de Managing Director al regiei de media Cable Direct, parte a Sony Television Group.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus