Skip to main content

Scurt documentar de agenţie despre cum se fac campaniile de comunicare

 
Ioana în seria Creative Chaos de documentare de agentie. Sursa foto: captura YouTube
Ioana în seria Creative Chaos de documentare de agentie. Sursa foto: captura YouTube

Minio Studio a lansat un scurt documentar despre cum se fac campaniile de publicitate. În film nu joacă actori, ci creativii din agenţie.

Publicitate

Creative Chaos este primul proiect de acest tip de pe piaţa locală, spun iniţiatorii.

Documentarul video îşi propune să arate procesul de dezvoltare a campaniilor de comunicare: de la primirea brief-ului până la contorizarea rezultatelor.

Seria Creative Chaos va prezenta mai multe campanii, sub forma unor episoade scurte de 3-4 minute.

Ioana Mucenic, CEO Minio Studio:

„Este un proiect foarte personal. L-am văzut ca pe un exerciţiu de vulnerabilite şi de profesionalism în acelaşi timp. Viaţa în publicitate este plină de aventuri, cu stres, cu interacţiuni ce pot fi obositoare.

Dar să lucrezi în publicitate înseamnă şi să fii alături de oameni grozavi, care muncesc cot la cot cu tine, să fii creativ, să găseşti rapid soluţii strategice şi, la final, să te bucuri de rezultat.

De multe ori, oricât de disciplinat lucrezi, apar noi situaţii la care trebuie să te adaptezi din mers. Şi asta se vede şi în seria Creative Chos, care ne reprezintă atât de bine tocmai pentru că suntem o agenţie specializată în a rezolva probleme de business”.

La proiect au luat parte toţi cei care au lucrat în mod real la campanie – agenţie, client, agenţii de media, regizor, freelanceri, influenceri.

„Niciun participant nu este actor, toţi sunt persoane obişnuite ce au contribuit la campanie, ceea ce este un demers inedit şi arată onestitate şi vulnerabilitate“, se mai arată în comunicat.

Serialul poate fi urmărit pe site-ul minio.ro, câte un episod nou în fiecare săptămână. 

Minio Studio este o agenţie de creaţie strategică lansată în 2016 de Ioana Mucenic şi Paul Cotor.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus