Skip to main content

Pe bune! Eşti puţintel constipat, pune-te pe ascultat! O hârtie igienică, cont pe Spotify cu muzică pentru probleme digestive! Let it flow!

 
Sursa foto: Pexels.com
Sursa foto: Pexels.com

Campanie inedită a unei mărci româneşti de hârtie igienică: au făcut un playlist pe Spotify cu muzică... ajutătoare. Pentru cei cu probleme digestive. Numele contului: "It's the finale wipe down".

Publicitate

Piese ca Let it flow şi Liquify sunt cap de listă. Planurile sunt mari: îşi propun ca muzica "ajutătoare", de "relaxare" intestinală, să fie coloană sonoră "oficială" în toalete din clădiri de birouri.

Agenţia care a făcut campania spune că nu e doar o glumă, pentru că între muzică şi intestine este o legătură certificată ştiinţific. Au explicaţii clare pentru asta

Detalii, în continuare:

Elfi România este hârtia igienică din spatele aceste idei. Ajutată de agenţia Mainstage The Agency. E aceeaşi marcă - 100% autohtonă - care anul trecut lansa hârtia igienică cu miros de cocean.

Explicaţia:

"Lansarea contului de Spotify vine într-un context în care sezonul rece este unul delicat şi atunci apar blocajele fiziologice".

Atunci vine în ajutor muzica. Ce piese şi ce artişti găsim în playlist?

  • Let it flow
  • Liquify
  • Falling
  • Deep Brown Noise
  • Paper
  • Going Down South

Muzica nu e aleasă la întâmplare. Un medic specialist în diabet şi nutriţie a ajutat: Alexandru Popa.

Ce spune doctorul?

"Între sistemul nervos şi cel digestiv există o legătură foarte strânsă, prin intermediul axei intestin-creier. Aceasta constă într-o comunicare bidirecţională care leagă centrii emoţionali şi cognitivi cerebrali cu activitatea intestinală.

Chiar dacă nu este un tratament în sine, muzicoterapia ajută şi are beneficii în ameliorarea sindromului de colon iritabil şi în eficientizarea tranzitului intestinal."

Coloană sonoră oficială pentru toalete

Proiectul nu vrea să se oprească la un simplu playlist pe Spotify

MAINSTAGE The Agency îşi propune să extindă proiectul în clădiri de birouri din zona Pipera - Bucureşti, iar echipa speră ca Elfi să devină furnizorul oficial al coloanei sonore destinate acestor grupuri sanitare. 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus