Skip to main content

I.AM, un program pentru influenceri, lansat de MOCAPP

 
Florin Grozea, CEO MOCAPP, alături de Sergiu Drăgănuş, DAO Spark, Ludo.com. Sursa foto: MOCAPP
Florin Grozea, CEO MOCAPP, alături de Sergiu Drăgănuş, DAO Spark, Ludo.com. Sursa foto: MOCAPP

Platforma de Influencer Marketing MOCAPP, condusă de antreprenorul Florin Grozea, a anunţat o nouă iniţiativă de educaţie pentru influenceri, creatori de conţinut şi artişti.

Publicitate

Este vorba despre programul I.AM (Influencers Academy for the Metaverse), dezvoltat în parteneriat cu Ludo.com, motor de căutare universal pentru Metaverse (NFT-uri, aplicaţii şi experienţe).

Concret, ce face programul? Îi ajută pe influencerii din ecosistemul MOCAPP să creeze, să promoveze şi să monetizeze propriile NFT-uri. Iar Ludo.com oferă suportul logistic şi tehnic pentru lansarea acestor colecţii.

Mai mult decât atât, cei doi iniţiatori au anunţat dezvoltarea de aplicaţii de tip „play to earn” dedicate creatorilor digitali, însă începând de anul următor.

Florin Grozea, CEO MOCAPP:

„Influencerii încep să se folosească de NFT-uri pentru a-şi monetiza munca şi talentele.

Creatorii, atât cei la început de drum cât şi celebrităţile cu audienţe mari încep să caute soluţii pentru a fi stăpâni pe conţinutul lor, pe datele pe care le generează şi pe comunităţile care se construiesc în jurul lor.

Ne pregătim pentru Web 3, susţinând creatorii şi în această nouă lume care se întrevede deja la orizont“.

Sergiu Drăgănuş, DAO Spark, Ludo.com:

„Viziunea noastră este să atragem creatori şi colecţii NFT din cele mai importante pieţe, indiferent de blockchain-ul pe care sunt construite sau temele pe care le abordează.

Primul pas în acest parteneriat este educaţia, motiv pentru care am răspuns cu entuziasm iniţiativei dezvoltate de MOCAPP.

Alături de ei, avem ca obiectiv diseminarea de informaţie relevantă care să îi ajute pe influencerii şi artiştii din ecosistemul MOCAPP să-şi promoveze şi să-şi monetizeze propriile creaţii NFT”.

Sergiu Drăgănuş va susţine cursul intitulat “NFT opportunities for digital creators and influencers”, care va fi accesibil pe majoritatea platformelor video şi pe site-ul MOCAPP.net în toamnă, se mai arată în comunicat.

NFT-urile (Non Fungible Tokens) reprezintă o unitate de date unică într-un registru contabil informatic denumit blockchain. Acestea oferă posibilitatea de a converti orice creaţie proprie într-o operă de artă digitală ce poate fi vândută ulterior ca NFT pe marketplace-urile dedicate.

Potrivit sursei citate, se estimează că în prezent, piaţa totală a NFT-urilor depăseşte 80 miliarde de dolari, din peste 400.000 de produse digitale.

Citeşte şi: MOCAPP, agenţia condusă de Florin Grozea, a lansat un algoritm ce permite identificarea influencerilor dintre clienţii magazinelor online
 
 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • margo margo
    eu nu inteleg cu ce se ocupa oamenii astia... probabil si ei sunt in bula lor, cum sunt si eu in bula mea... eu de groza asta stiam ca e cantaret la hiq, cam atat. n-am auzit in viata mea de i.am, mocap, iar de nft-uri stiu ca sunt niste modalitati de a lasa fraierii fara bani. (un fel de forex sau metoda accidentul cu acelasi rezultat: ramai fara bani in cont)

Trimite un comentariu

sus