Skip to main content

Nume nou la vârful agenţiei Bakers Digital. Vine de la Henkel

 
Nume nou la vârful agenţiei Bakers Digital. Vine de la Henkel

Bakers Digital Communication, parte din grupul V+O Communication, anunţă numirea lui Marius Olteanu în funcţia de Head of Digital. 

Publicitate

Marius Olteanu:

„Mă bucur că m-am alăturat echipei Bakers Digital, şi îmi doresc să realizăm proiecte memorabile pentru clienţii agenţiei. Am găsit aici o echipă profesionistă pe care o voi conduce către un nou nivel de realizări profesionale şi apreciere din partea clienţilor.”

Loredana Vişa, Director General V+O Communication:

„Întărim echipa Bakers Digital cu un lider cu experienţă atât pe partea de strategie de marketing şi digital, cât şi pe partea de implementare tactică şi colaborare multinivel pentru îndeplinirea obiectivelor. Sunt convinsă că vom aduce o valoare adăugată relevantă clienţilor noştri. Bun venit, Marius”

Marius Olteanu vine de la Henkel Romania (construcţii), unde a fost Digital Brand Manager, iar anterior a lucrat pentru Krka Romania (farma), unde a fost Digital and Communication Marketing Manager.

Anterior, el a mai lucrat pentru Umbrella Media Brainstorming ca digital marketing, respectiv VIP Booking, ca PR/Marketing Online.

A absolvit Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova, vorbeşte engleză, franceză, spaniolă şi un pic de olandeză.

Agenţia Bakers Digital face parte din grupul de comunicare V+O Communication şi a fost fondată în 2011.

Agenţia oferă servicii de Social Media, digital PR, digital media, dezvoltare, respectiv proiecte speciale, ajungând să deservească clienţi importanţi precum Telekom, Vista Bank, Laurus Medical, Subway, Arctic, Beko, Kanal D, Raffaello, Bancpost, Bucovina, şi alţii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus