Skip to main content

Cristina Vincenza, de la Mastercard în Europa, este preşedintele juriului Effie 2023, festival ce premiază cele mai eficiente campanii publicitare

 
Cristina Vincenza, de la Mastercard în Europa, este preşedintele juriului Effie 2023, festival ce premiază cele mai eficiente campanii publicitare

Effie Awards România, festivalul care premiază de 20 de ani rezultatele în publicitate, anunţă preşedintele juriului din acest an. Este vorba despre Cristina Vincenza Saccà, SVP Consumer Marketing & Sponsorship, Europe la Mastercard. 

Publicitate

„În rolul meu la Mastercard sunt norocoasă să fiu înconjurată de o echipă de colegi creativi, pasionaţi şi orientaţi spre rezultate. Dar este întotdeauna minunat să ieşi din cotidian şi să ai şansa de a fi inspirat de toate celelalte proiecte extraordinare; de aceea aştept cu nerăbdare să prezidez juriul Effie Awards România, care celebrează cele mai bune realizări din industria românească de marketing şi comunicare”, a declarat Cristina Vincenza.

Despre Cristina Vincenza

Cristina Vincenza Saccà este SVP Consumer Marketing & Sponsorship, Europe, Mastercard, compania globala de tehnologie in industria de plati. În calitate de lider in ceea ce priveste Publictatea, Sponzorizarile, Media, Digital si  activitatile de Cercetare pentru regiuna europeana a companiei globale, principalul ei obiectiv in activitatea de zi cu zi este sa dezvolte si sa creasca interatiunea cu brandul in peste 40 de tari.

Înainte de a face parte din familia MasterCard, Cristina Vincenza a fost director al Membership Rewards pentru American Express în cadrul filialei italiene. Ea aduce la Premiile EFFIE peste 20 de ani de experienţă în lucrul cu echipele de marketing, creştere strategică şi management de produs. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus