Skip to main content

Saatchi & Saatchi + The Geeks este agenţia de comunicare pentru IQOS

 
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Agenţia de comunicare integrată Saatchi & Saatchi + The Geeks a câştigat pitch-ul organizat de Philip Morris pentru selectarea agenţiei responsabile de comunicarea de brand pentru IQOS în România.

Publicitate

Prima campanie semnată Saatchi & Saatchi + The Geeks pentru IQOS cuprinde un mix de canale atât in-store (direct & indirect retail), cât şi prin intermediul IQOS Club. De asemenea, campania include o componentă de brand engagement în HORECA şi internal engagement, anunţă agenţia.

Vlad Petre, Managing Director, Saatchi & Saatchi + The Geeks:

„Suntem extrem de bucuroşi, dar în acelaşi timp conştienti de responsabilitatea mare care ne-a fost încredinţată în urma acestui pitch. Commitment-ul nostru pentru IQOS este să asigurăm consistenţa comunicării integrate de brand în toate touchpointurile.  Este o provocare extrem de frumoasă, care asigură entuziasmul întregii echipe din agenţie.

Ne bucurăm enorm că vom avea ocazia să lucrăm campanii pentru IQOS - un brand original, responsabil, care şi-a propus să aducă o schimbare binevenită.”

Andra Voicu, Manager Portfolio & Brand Marketing, IQOS

„Un pitch nu este o provocare doar pentru agenţii, ci şi pentru cel care îl lansează. Este imposibil să nu te întrebi cu ce te vor surprinde participanţii, ce idei originale vor fi propuse, cât de bine vor înţelege brand-ul şi de câtă pasiune şi determinare vor da dovadă.

Echipa Saatchi & Saatchi + The Geeks ne-a impresionat prin toate acestea încă din primele momente şi ne bucurăm că am găsit partenerul perfect pentru noi.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus