Skip to main content

Simona Fîrtat, numită Senior Manager Communication, la L’Oréal, în toată Europa

 
Simona Fîrtat, numită Senior Manager Communication, la L’Oréal, în toată Europa

Azi în România, din iunie în toată Europa. Simona Fîrtat, om de comunicare şi fostă jurnalistă cu experienţă pe zona de business, a fost fost numită pe funcţia de Senior Manager Communications and Engagement, la L’Oréal Groupe, zona Europa, începând din luna iunie a acestui an. 

Publicitate

Ea lucrează în cadrul companiei încă din 2016, când s-a alăturat în calitate de Director Corporate Affairs şi Engagement pentru filiala din România, în 2016. 

„În cadrul L’Oréal Groupe, departamentul Corporate Affairs & Engagement (CA&E) are misiunea de a asigura recunoaşterea companiei drept una dintre cele mai puternice şi apreciate din industrie, o companie care Creează frumuseţea care mişcă lumea: o frumuseţe care aduce o creştere profitabilă, care este mai diversă şi incluzivă, inovatoare şi mai responsabilă faţă de planetă şi societate. Zona Europa, care include ţara de origine a grupului, joacă un rol semnificativ în îndeplinirea acestei misiuni”, spun reprezentanţii companiei despre numirea Simonei Fîrtat.

Simona Fîrtat are o lungă experienţă pe zona de jurnalism şi de comunicare. A lucrat pentru publicaţii de business timp de aproape 8 ani, apoi în consultanţă în comunicare, alături de companii di sectoarele juridic, financiar, outsourcing, FMCG, industria construcţiilor şi retail.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus