Skip to main content

Veronica Plăcintescu, numită Head of PR la agenţia Oxygen

 
Veronica Plăcintescu, numită Head of PR la agenţia Oxygen

Agenţia de comunicare Oxygen o numeşte pe Veronica Plăcintescu în poziţia de Head of Public Relations, responsabilă de gestionarea întregului departament de PR.

Publicitate

Veronica Plăcintescu face parte din echipa Oxygen de opt ani, în ultimii trei ocupând funcţia de Head of Corporate Communications.

Din această poziţie a format, crescut şi condus o echipă transdisciplinară de specialişti în comunicare, media relations, crisis communication, reputation management, employer branding, comunicare internă şi influencer marketing, anunţă agenţia.

În noul rol, va avea o perspectivă strategică asupra tuturor conturilor de PR din agenţie şi va coordona echipele în dezvoltarea şi implementarea strategiilor de comunicare corporate şi de brand.

Cu 15 ani de experienţă, Veronica Plăcintescu s-a specializat în strategie de comunicare, managementul reputaţiei şi PR şi a consiliat clienţi din mai multe industrii, precum financiar-bancar, energie, FMCG, IT&C, retail şi imobiliare.

Veronica Plăcinescu, Head of PR:

„Sunt norocoasă să mă fi maturizat profesional în Oxygen, să văd relaţii, oameni şi clienţi evoluând la rândul lor. Lucrul de care sunt cel mai mândră este şansa de a fi crescut şi dezvoltat una din cele mai bune şi diverse echipe de comunicare corporate din piaţă.

Ultimii doi ani însă au facut ca PR-ul să se transforme astfel încât, acum, nu mai presupune echipe strict corporate sau strict consumer. Misiunea mea în noul rol este de a îmbunătăţi activitatea departamentului de PR încurajând sinergia între oameni cu expertize complementare, cu scopul de a maximiza rezultatele şi de a ajuta clienţii să îşi atingă obiectivele.”

Adina Trandaf, Managing Director, Oxygen

„Am avut şansa de a o cunoaşte pe Veronica încă de la începuturile ei profesionale. Este o combinaţie rară de creativitate şi pragmatism, un profesionist desăvârşit, cu aptitudini vaste şi diverse în PR, strategie şi comunicare.

Am convingerea că este cea mai potrivită pentru acest rol şi va avea toată susţinerea echipei de management pentru a continua dezvoltarea departamentului de PR şi a clienţilor din portofoliul agenţiei.”

Cu birouri în Bucureşti şi Cluj-Napoca, Oxygen este o agenţie integrată de comunicare, iar portofoliul de clienţi reuneşte companii locale şi internaţionale precum: Enel, Vodafone, Garanti BBVA, Arctic, Beko, Grundig, Farmec, Gerovital, Nufar, Triumf, Olympus, Betano, Oppo, Moncler, Sensiblu, Beciul Domnesc, Băneasa Shopping City, VEKA Romania, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Patria Bank, Gregory’s România, Skechers, Sony Pictures AXN, Fashion House, ATP Trucks, Email de Sighisoara, Magna Pharm, EBRD, Tenaris Silcotub, Prime Kapital şi mulţi alţii. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus