Skip to main content

CNA s-a răzgândit. Îi dă amendă şi lui Naşul TV, după ce anterior doar a somat postul pentru injuriile lui Radu Moraru

 
CNA s-a răzgândit. Îi dă amendă şi lui Naşul TV, după ce anterior doar a somat postul pentru injuriile lui Radu Moraru

Radu Moraru nu a scăpat de amendă. CNA a revenit asupra deciziei de a da o somaţie postului Naşul TV şi a hotărât că o sancţiune mai aspră este mai potrivită.

Publicitate

Membrii CNA au votat în şedinţa publică de marţi, 22 martie, să aplice o amendă de 10.000 de lei postului Naşul TV pentru injuriile pe care le-a făcut Radu Moraru.

Context. Săptămâna trecută, pe 18 martie, Naşul TV a fost somat de CNA pentru nişte afirmaţii ale lui Radu Moraru pe post. L-a făcut „handicapat“ pe Cîţu, iar pe Zelenski şi Macron - „sclaveţi“ ai familiei Rothschild. Nu au scăpat nici alţi demnitari precum Joe Biden, Nicolae Ciucă, Ursula von der Leyen sau chiar CNA-ul, ca instituţie de „cenzură“.

Aceste afirmaţii cu privire la implicarea României în conflictul din Ucraina, au fost făcute de Radu Moraru în calitate de invitat al emisiunii „Să vorbim despre tine“, din 24, 25 şi 28 februarie 2022, în care Gabriela Caliţescu a fost moderator.

„Cuvântul handicapat e folosit în accepţiunea generală ca referire la persoane cu dizabillităţi, nu la incompetenţă.

Sigur, domnul Moraru putea găsi alt termen care să-i protejeze pe cei cu dizabilităţi“, a declarat Mircea Toma, membru CNA, cel care a propus data trecută sancţiunea de somaţie.

Detaliile pe larg şi declaraţiile membrilor CNA de joi, 18 martie, le puteţi citi aici.

Însă la următoarea şedinţă după această sancţiune, CNA a rediscutat cazul şi a luat decizia de a amenda cu 10.000 de lei aceste afirmaţii.

După ce s-a terminat procedura de vot, care a durat mai puţin de un minut, Radu Moraru a cerut în timpul şedinţei publice să ştie cine a votat să dea această amendă postului. A fost interesat în mod special dacă a fost cvorum astfel încât sancţiunea să fie aplicată.

Citeşte şi: Radu Moraru, o ploaie de "grozăvii" şi doar o somaţie. Pancarte în timpul şedinţei. A folosit peiorativ cuvântul „handicapat“ la adresa unor demnitari

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tacea mihaela Tacea mihaela
    Bravo Radu Moraru.
    Ești super. *** e puțin spus. Pentru cei ce ne conduc inclusiv CNA.
  • Lombelico del Mondo Lombelico del Mondo
    Mircea Toma se crede Dumnezeu, el de fapt e un boșorog penibil, iar ăștia care lăudați și pupați CNA toată ziua să nu vă mai plângeți de cenzură pe articole. Să cenzureze tot, și pe net și tot, că așa vă place și așa meritați.
  • geo geo
    Agentul de circulatia, daca te prinde că o comiți, nu îți face azi cu ochiul și abia peste o săptămână te amendează ! Ăștia de la CNA văd că o scaldă, azi e gri și îi facem mustrare scrisă și peste o săptămână este neagră, și îi dăm amendă ! Nu sunt la prima situație de acest gen ! Poate ar fi bine, daca nu stapanesc legislatia autovizualului, unii dintre ei, si nici nu au consilieri / juristi capabili care sa îi ajute, sa amane luarea unor decizii pana la sedinta urmatoare a CNA !
  • Miu Miu Miu Miu
    Aia zic,azi propun somație,mâine 10000,dupa iar se răzgândesc și tot așa...
  • Teo Teo
    Astia se fac că muncesc sau ce ? Ori s-au deșteptat față de săptămâna trecută ? Să aibă curajul și să spună public de ce săptămâna trecută au votat ceva și acum altceva !
  • claudiuu claudiuu
    Radu Moraru de cand *** a cam luat-o pe aratura delireaza rau de tot jigneste presedinti de stat si e fanul criminalului Putin

Trimite un comentariu

sus