Skip to main content

AZI: Antena 1, program suspendat 10 minute. Una dintre cele mai dure pedepse de la CNA, pentru derapaje la Acces Direct

 
AZI: Antena 1, program suspendat 10 minute. Una dintre cele mai dure pedepse de la CNA, pentru derapaje la Acces Direct

AZI. Antena 1 va avea programul suspendat, în această seară. Este vorba despre o sancţiune primită de la CNA - 10 minute de suspendare - care va fi aplicată azi, între 19:00 şi 19:10, chiar în timpul Observatorului. 

Publicitate

Ziua de suspendare (7 octombrie 2021) a fost decisă tot de CNA. 

Forul audiovizual sancţionează în acest fel postul de televiziune pentru derapajele grave de la Acces Direct. Membrii CNA au criticat dur emisiunea Mirelei Vaida pentru felul în care a fost tratat cazul gemenilor căzuţi de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti.

Pe post va rula, între 19:00 şi 19:10, textul sancţiunii de la forul audiovizual fără nimic altceva. 

Membrii CNA s-au declarat chiar şocaţi de cele petrecute în platou. Valentin Jucan, Dorina Rusu şi Cristina Pocora au fost cei mai categorici în acest caz, un caz comparat ca intensitate cu felul în care s-a văzut pe TV „cazul Caracal”. De notat că s-a ţinut cont şi de audienţa emisiunii în luarea deciziei.

„Mi-a dat senzaţia că parcă le-a părut rău că nu au avut o cameră acolo când s-a întâmplat”, a spus răspicat Valentin Jucan (cel care a şi propus sancţiunea).

Acces Direct a „tranşat” pe larga cazul, la începutul acestei luni. Cu o ploaie de acuzaţii la adresa mamei celor doi gemeni. Femeia chiar a spus, în direct la televizor, că vrea să se sinucidă.


Citeşte şi: STOP JOC! Cea mai mare sancţiune din ultimii ani: Zece minute de suspendare pentru Antena 1. Pentru derapajele de la Acces Direct, în cazul gemenilor cazuţi de la etaj


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • SobySobea SobySobea
  Poate în curând se relansează Antena 2!
 • SobySobea SobySobea
  @eana razvan andrei Antena News este Antena 3, un post de știri din România. Nu sunt șanse să se schimbe postul Antena 1 în Antena News să difuzeze numai Observator și emisiuni de dezbatere.
 • Iuli Iuli
  Eu zic ca suspendarea ar fi mai buna in timpul pauzei sau o noua sanctiune: fara publicitate 12 ore.
  Asa s-ar invata minte toate televiziunile
 • Nectarie Popa Nectarie Popa
  O sa fie singurele 10 minute la care o sa ma uit la Antena 1 xD
 • didi didi
  puya, melodia change:

  - Cu cat te faci mai mult de ras, rating-ul sare
  Toti sunteti oripiliati
  Dar stati, stati, stati
  Si va uitati...
 • eana razvan andrei eana razvan andrei
  se schimbe postul antena 1 in antena news numai cu observator si dezbatere adela urmeaza sa fii difuzat numai pe happy asia express online pe antena play iar x factor sa fie pe zu tv

Trimite un comentariu

sus