Skip to main content

Gigi Becali, la România TV: „Dacă am un glonţ în frunte şi ai o seringă pe umăr”, „Apasă pe trăgaci, dar vaccin nu fac”. Amendă de la CNA

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

„Dacă am un glonţ în frunte, un pistol şi ai o seringă pe umăr în stânga şi spui, bă Becali,  bă apăs pe trăgaci, bă  lasă-mă să fac vaccinul, bă apasă pe trăgaci, dar vaccin nu fac” - Sunt vorbele lui Gigi Becali, patronul FCSB. 

Publicitate

Le-a spus în direct, la România TV. Pentru acest lucru, dar şi pentru altele postul TV a atras o nouă amendă de la CNA.

Forul audiovizual a remarcat, totuşi, că derapajele au fost mult mai temperate comparativ cu alte cazuri. De aceea, membrii CNA s-au oprit doar la amenda minimă.

Staţia de ştiri trebuie să plătească 5.000 de lei, pentru câteva derapaje - mai puţine decât de obicei - care au reieşit după multe ore de analiză din partea CNA. 

„Propunerea ia în calcul şi ameliorarea clară a strategiei editoriale”, a punctat şi Mircea Toma. 

„Vaccinul este virus Delta şi atunci  trebuie să ne ferim noi de ei”

Sancţiunea de 5.000 de lei aplicat postului România TV a luat în calcul mai multe emisiuni din luna octombrie. Forul audiovizual a descoperit cinci emisiuni cu probleme la RTV, după o analiză de linie pentru luna octombrie. 

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, câteva mostre din emisiunile de la România TV. Printre altele, Gigi Becali a mai spus:

- De ce să nu ne ferim noi de vaccinaţi, pentru că ei au virusul Delta, se vaccinează cu virus Delta, vaccinul este virus Delta şi atunci  trebuie să ne ferim noi de ei la magazine, nu ei de noi, noi ne imunizăm natural.

- O să vedem noi peste 2-3 ani ce se întâmplă cu vaccinaţii, nu vreau să zic nimic, o să vedem ce se întâmplă

Au fost criticate şi afirmaţiile generalului Emil Streinu, dintr-o emisiune moderată de Ioan Korpos:

- Am stat de vorbă cu un înalt demnitar care se află la conducerea UE şi l-am întrebat care este planul cu România în perioada următoare şi acesta mi-a spus foarte dezinvolt că se vor băga foarte mulţi bani în România, dar există nişte condiţii ca în 10-15 ani populaţia României să fie redusă cam până la 14-15 milioane de locuitori.

- Interesul central în momentul de faţă este a elimina orice opoziţie şi de a instaura dictatura, dictatura este la un pas să se instaureze în Italia şi se prefigurează şi în Franţa

De asemenea, în emisiunile de la România TV au fost afişate şi burtiere ca:

- Cum vrea Cioloş vaccinarea obligatorie a românilor

- Resetarea pregătită de Cioloş şi neomarxişti în România

- Cum vrea Cioloş să îi vaccineze forţat pe toţi românii 

- Arafat vrea să îi anihileze pe cei care îl contestă

În ultimele zile, CNA-ul a analizat emisiuni de la mai multe posturi de televiziune, pe subiectul Covid-19, difuzate în luna octombrie. A fost vorba despre o monitorizare de linie în care au fost urmărite dezbaterile, de la începutul lunii octombrie, de la posturi precum Antena 3, Digi24, B1 TV, Metropola TV, Realitatea Plus, România TV şi Naşul TV.

Doar la Naşul TV şi la România TV s-au găsit probleme.


Citeşte şi: IREAL. Delirul „naşului” Radu Moraru, amendă record: „homosexualul Cioloş”, „bisexualul Cîţu”. Derapaje pe bandă rulantă. Nici CNA-ul n-a scăpat


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mile Mile
  A numai aberații de la vaccinați pot fi
 • Camelia Camelia
  @MucCelMic
  Chiar daca este persoana publica, Becali are si el dreptul sa spuna ca nu se vaccineaza. Daca a fost intrebat si evita raspunsul, ar fi fost tocat de presa. Exemplu : Nicusor Dan care este presat de jurnalisti sa se vaccineze, prin intrebari insistente. Bravo lui Becali ca nu i-a lasat sa-i spuna ce sa facă si le-a zis in fata ce gândește.
 • jk jk
  @Soby e simplu.A revenit psd-ul la putere si sarbatoresc+vin zilele de sarbatoare.Vedem de aici intr o saptamana daca ramane trendul
 • B.A.M B.A.M
  ABC+, de unde ai poza?
  Si de unde avem eu și alți oameni garanția că nu e un trucaj? Acum și un amator de IT poate face trucaje, nu mai e ca acum 10-20 de ani...
 • Soby Soby
  @B.A.M Am dat pe România TV ieri, după ce s-a investit Guvernul Ciucă au început să dea mai puține fake news-uri.
 • MucCelMic MucCelMic
  Camelia, faci niste confuzii grave. Ai voie sa spui ca nu te-ai vaccinat, dar tu nu esti nici persoana publica si nici nu iesi la televizor sa spui asta. Ca vrem sau nu, foarte multi oameni gandesc precum celebritatile pe care le urmaresc, d-aia e bine ca persoanele publice care n-au nicio tangenta cu medicina pulmonara, sa se abtina de la comentarii in public.
 • B.A.M B.A.M
  Soby, la ce te referi când spui asta???
  EȘTI VAG în exprimare, nu de alta!
 • B.A.M B.A.M
  Călin, de unde ai informația că "Gigi Becali e vaccinat"??? De pe ce site/radio/post TV/ziar/etc ai procurat această informație???
  Nu de alta dar, EU NU AM AUZIT acest lucru. Și la ce fel de persoana e Gigi, e POSIBIL să fi emis o informație falsă...
  REPET... DE UNDE AI ACEASTĂ INFORMAȚIE???
 • mile mile
  postaca mica numai atat ati pregatit timp de 3 zile cat de slab ha
 • B.A.M B.A.M
  BINE PUNCTAT, CAMELIA! Becali a vorbit STRICT despre propria persoană și despre cum e POSIBIL ca vaccinați să transmită virusul, ei fiind foarte PROBABIL ASIMPTOMATICI!
  P.S.
  Ca să nu mai zic de MIZERIA JURNALISTICĂ (a nu se cenzura dacă sunteți jurnaliști) pe care a enunțat-o Mircea Toma!
  Să-i transmită cinevă că ORICE POST TV/RADIO/SITE/ZIAR/ETC ARE DREPTUL LA ORICE POLITICĂ EDITORIALĂ POSIBILĂ. Ce urmează?!?! Să le spui prezentatorilor și jurnaliștilor ce opinii să aibe în cadrul unui anumit subiect de discuție?!?!
  Și eu care credeam că se exagerează cu criticile la adresa lui Mircea Toma, dar el singur arată că sunt întemeiate!!!
  #POLITICĂ EDITORILĂ PROPRIE
  #OPINIE PROPRIE
  #LIBERĂ EXPRIMARE A ACESTEIA
  #PROPRIE PERSOANĂ
  #JOS IPOCRIZIA DIN CNA
 • Soby Soby
  Văd că de ieri, 25 noiembrie, a început România TV să dea și știri adevărate, nu numai fake news-uri.
 • Calin Calin
  Zise Gigi fiind vaccinat.Acelasi circar de neam prost.
 • Camelia Camelia
  Daca nu vreau sa ma vaccinez, nu am voie sa spun eu despre mine, ca nu ma vaccinez? Esti obligat sa tii secret faptul ca nu te-ai vaccinat? Nu inteleg cum vine asta, sa nu am voie sa vorbesc despre propria persoană.
 • Mile Mile
  Pai Olanda de ce are probleme atunci
 • Sabina Sabina
  Jk, promo-ul pe care l-ai văzut cu Adela și Măruță este pentru emisiunea Zi de bine, România.Ei vor prezenta emisiunea, iar promo-ul a fost filmat în studioul de podcast al lui Măruță

Trimite un comentariu

sus